Haberler

Tekel bayisine silahlı saldırı! Kurşun yağdırıp ortadan kayboldu

Güncelleme:

İstanbul Bahçelievler'de bir tekel bayisine yüzü maskeli bir kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıyı gerçekleştirip ortadan kaybolan kişi, dükkan sahibini yüzünden ve elinden yaralanırken polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Bahçelievler'de Tekel bayisine gelen yüzü maskeli kişi, dükkan sahibi Tayfun K.'ye silahla ateş ederek kaçtı. Tayfun K., saldırıda elinden yaralandı. Polisler, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

ATEŞ EDİP KAÇTI

Saat 01.00 sıralarında, Soğanlı Mahallesi Ferhat Sokak'ta bulunan Tekel bayisine, iş yeri sahibi Tayfun K.'nın içeride oturduğu sırada yüzü maskeli bir kişi, dükkana girip silahla ateş etmeye başladı. Olay yerine otomobille geldiği belirlenen şüpheli, aracına binerek olay yerinden uzaklaştı.

KURŞUN YÜZÜNÜ SIYIRDI

Tayfun K.'nin şans eseri bir kurşun yüzünü sıyırırken, diğer kurşun ise yüzünü koruduğu sırada eline isabet etti. Elinden yaralanan Tayfun K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Tekel bayisine silahlı saldırı! Kurşun yağdırıp ortadan kayboldu

Tekel bayisine silahlı saldırı! Kurşun yağdırıp ortadan kayboldu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler İstanbul Tekel Saldırı Güvenlik Hastane 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (14)

Hakan :

Alkolden gelen para hayırsızdır

74
45
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Icmek zorunda degilsin parasi var iciyor en yüksek vergi ödiyor sende bundan yararlaniyorsun sen hayir parami harciyon

yanıt43
yanıt28
Samarpan Bhav:

Senmiydin yoksa

yanıt13
yanıt4
berk can:

dr kimbel vergi ödemek zoruna gidiyor ama günaha girmek gitmiyor çok zavalli bir durumdasin

yanıt20
yanıt19
Metin Yalcin:

İnsan sağlığını tehdit eden her türlü ticaretin kazancı, yapanın her tarafından çıkar, hesabı her iki dünyada şiddetle verilir ..

30
35
yanıtYanıtla
Aslan:

Özel hastanelere git zulmü gör.Çocuğumu yoğun bakımda resmen öldürdüler,üstüne bir de tedavi dedikleri zulme 400 bin dolar ödedim.Bu dediğin inşallah insanlara zulm eden hastane sahipleri,zalim doktor ve hemşireler için de geçerlidir.

yanıt8
yanıt3
Aslan:

Bu dediğin özel hasteneler için de geçerlidir inşallah.5 yaşındaki oğluma tedavi adı altında resmen zulm ederek öldürdüler.Üstelik benden aldıkları para bir senede 400 bin dolardan fazlaydı.Maalesef her köşeye özel hastane açma izni verirsen zalim tüccar bilgisiz cahil sağlık işçileriyle doldurup halka zulm eder.alkol satan bunların yanında hiç kalır.

yanıt4
yanıt3
Goethegitme:

Orda durmaya devam edersen sonun belli

17
26
yanıtYanıtla
berk can:

içki satana,kadin satan,hirsizlik yapan ,yolsuzluk yapan bunlarami üzülecez

13
21
yanıtYanıtla
Aslan Öztürk:

Vardır aralarında bir hüsumet demes.

19
7
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title