Haberler

Antalyaspor'a Ömer Şişmanoğlu'ndan İmza

Antalyaspor, Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3'üncü Liginde oynayan Barcelona'da forma giyen Kamerunlu 20 yaşındaki Lionel Enguene ile sözleşme imzaladı.

Antalyaspor, Beşiktaşlı Ömer Şişmanoğlu, Mersin İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta ve İspanya 3'üncü Liginde oynayan Barcelona'da forma giyen Kamerunlu 20 yaşındaki Lionel Enguene ile sözleşme imzaladı.

İlk imzayı Ömer Şişmanoğlu'na attıran Kulüp Başkanı Gültekin Gencer, golcü oyuncunun yeniden yuvasına döndüğünü belirtti. Ömer Şişmanoğlu'nun 3 sene önce Antalyaspor'dan Beşiktaş'a transfer olduğunu anlatan Başkan Gencer, golcü futbolcunun birkaç kulüpten teklif almasına rağmen Antalyaspor'u tercih ettiğini belirtirken şunları söyledi:

"1.5 YILLIĞINA KİRALADIK"

"İkinci yarıda güçlü bir Antalyaspor için elinden geleni yapacak. Hepimize hayırlı olsun. 1.5 yıllık kiralık anlaştık. Uzun vadeli düşündük. Önümüzdeki yıl da Antalyaspor'dan başka bir şey düşünmemesi için anlaştık. Motta ve Ömer Şişmanoğlu transferinde bize kolaylık sağlayan Beşiktaş Kulübü Başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz."

"YUVAYA DÖNDÜĞÜM İÇİN MUTLUYUM"

Ömer Şİşmanoğlu ise yuvaya döndüğü için mlutlu olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"Burada hem eski, hem yeni takım arkadaşlarım var. Onlarla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Hep izlerdim Samuel Eto'o'yu. Onunla aynı sahada olmak aynı formayı giymek beni gururlandırıyor. 1.5 sene burada kiralığım. Kafamda rahatlık olacak. Her sene başka takımlara kiralık gidiyordum. Bence Türkiye'de futbol oynanacak en iyi takımlardan birisi Antalyaspor."

OKTAY ÇOCUĞUYLA ÇEKTİRDİ

Başkan Gencer, 2'nci imzayı da Mersun İdmanyurdu'ndan Oktay Delibalta'ya attırdı. Oktay'ın orta sahaya ofansif ve defansif anlamda katkı yapacağını belirten Başkan Gencer, "İnşallah güzel neticelere hep beraber imza atarız. Sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaştık" dedi.

Kırmızı beyazlı takımla sözleşme imzalayan Oktay Delibalta ise Antalyaspor'a heyecanlı olduğunu, takıma katkı sağlamak için elinden geleni yapacağını söyledi. Oktay, Antalyaspor formasıyla kendisiyle aynı adı taşıyan 6 yaşındaki çocuğuyla fotoğraf çektirdi.

10 MİLYON EURO'YA SERBEST KALMA MADDESİ

İmza törenindeki son ismi ise Lionel Enguene oldu. Lionel Enguene'nun 8 yıldır Barcelona alt yapısında forma giydiğini ve geleceğin yıldızı olarak anıldığını vurgulayan Başkan Gencer, bedelsiz olarak transfer ettiklerini açıkladı. Lionel Enguere'nin Samuel Eto'o'nun önerisiyle transfer edildiğini belirten Başkan Gencer, "Antalyaspor'a değer katacak. 10 milyon Euro serbest kalma bedeli maddesi ile transfer yaptık. Bu güvenini ortaya koyuyor" diye konuştu.

'ETO'O İLE AYNI SAHADA OLACAĞIM'

Lionel Enguene, geldikten sonra Antalyaspor'da kendisini aile ortamında hissettiğini anlattı. Antalya'nın hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmak istediğini vurgulayan Enguene, şöyle devam etti:

"Genç bir oyuncuyum, takım arkadaşlarımdan öğreneceğim şeyler var. Türkiye'de olmaktan mutluyum. Yeni bir kültür ve yeni bir dil öğreneceğim. Eto'o ile aynı takımda forma giyeceğim için mutluyum. Eto'o'nun burada olması bana da anlam katıyor. Eto'o'yu çocukluğumda televizyondan izliyordum. Onunla aynı takımda olacağım için mutluyum. Herkes büyük takımlarda oynamak ister. Benim de hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olup bu hedeflerimi gerçekleştirmek istiyorum." - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Oktay Delibalta Ömer Şişmanoğlu Antalyaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title