Haberler

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki "Atatürk" dövmesi dikkat çekti

Güncelleme:

Son 1 ayda 8 cesedin kıyılarına vurduğu Antalya'da sabah saatlerinde korkutan bir gelişme daha yaşandı. Şantiye işi yapan işçilerin ihbarı sonrası polis ekipleri sudan 25-30 yaşında bir erkek cesedi çıkardı. Kıyıya çıkartılan cesedin üst kısmının çıplak olduğu ve bileğinde "Mustafa Kemal Atatürk" yazılı dövme olduğu tespit edildi.

Antalya'nın Konyaaltı Sahili açıklarında, üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarında erkek cesedi bulundu. Son 1 ayda kıyıya vuran ceset sayısı 9'a yükseldi.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

CANSIZ BEDENİ GÖRÜNCE 112'Yİ ARADILAR

Konyaaltı ilçesinde sabah saatlerinde şantiye işi yapan işçiler, sahilden 2 metre uzaklıkta su içinde hareketsiz duran kişiyi görünce 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbarla kısa sürede olay yerine ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıcı, su üzerindeki kişiyi kıyıya çıkarttı.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

BİLEĞİNDE "ATATÜRK" YAZILI DÖVME

İncelemede, üzerinden kimlik çıkmayan 25-30 yaşlarındaki erkeğin hayatını kaybettiği belirlendi. Kıyıya çıkartılan cesedin üst kısmının çıplak olduğu, bileğinde 'Mustafa Kemal Atatürk' yazılı dövme olduğu tespit edildi. Cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

Antalya'da kıyıya vuran cesetlerin sayısı 9'a yükseldi! Bileğindeki 'Atatürk' dövmesi dikkat çekti

SON 1 AYDA 9'UNCU CESET

Antalya'da son 1 ayda kıyıya vuran ceset sayısı, son cenaze ile 9 oldu. 17 Ocak'tan bu yana Alanya'da 1, Manavgat ve Serik'te 3'er, Aksu'da 1 ve Konyaaltı Sahili'nde 1 olmak üzere toplam 9 ceset bulundu. Cesetlerden birinin, Akdeniz Üniversitesi'nde okuyan 18 yaşındaki Merve Şevval Elmas'a ait olduğu belirlenmiş ve ailesine teslim edilmişti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Antalya Sudan Antalya Güncel Haberler

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

İzmir Dikili orman yangını söndürüldü mü? Orman yangınında son durum 26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var?
İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

İzmir'in Dikili ilçesinde orman yangını! Alevler saatlerdir kontrol altına alınamadı

500

Yorumlar (22)

Dr.Kimbel:

Atatürk dövmesi hayatina mal oldu desene tarikat öldürmüs olabilir

420
363
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

bileğinde dövme yerine, kalbinde Allah korkusu olsa yüzde 99 başına bu gelmezdi. nasıl mı? onu iman edenler anlar. İman, korur. hem azgınlıktan, hem ümitsizlikten. yazık ediyor kimileri kendine

155
388
yanıtYanıtla
Vscorpion:

Yoruma bak çay demle, Sen ve senin gibi ALLAH ismini kullanarak başka değerlere saygısızlık yapanlar , İslamı ve gerçekten inananları kötü itici tanıtıyor ve zarar veriyorsunuz! ALLAH senin zannetiğin gibi merhametsiz ve affedici değil , Ya hiçbir şey bilmiyrosun yada bildiklerini kötü olumsuz yönde yorumluyorsun.

yanıt173
yanıt49
mehmet:

sen insan değilsin. kadere ve imana inanmak. islamın şartı kadere inanmıyorsan zaten müslümanda değilsin. o zaman bu yorumu yapma hakkını sana kim verdi ecnebi.

yanıt62
yanıt43
haksız mıyım:

ulan yorumuma yorum yapan işe yaramazlar. size nasıl battıysa yazdıklarım artık kudurdunuz. evetttt. şimdi duymak istemediğinizi cehennemin dibinde duyacaksınız. vakit varken yolunuzdan dönün

yanıt35
yanıt155
kallanpa kurtoglu:

O yüzdenmi öldürdünüz

yanıt4
yanıt0
Abdullah Deyerli:

Bileğindeki dövmenin hiç bir haber değeri yok

182
217
yanıtYanıtla
Bükücü:

Yabancı veya Türk olduğunun tespit edilmesi açısından yazılmış olabilir

yanıt100
yanıt7
Onder Yildiz:

Teşhis edilebilir yakınları tarafından.Low iq insanlar anlayamaz ama haber değeri olup olmadigina.

yanıt16
yanıt1
Volkan Demirkan:

Sende Bud Spencerin dövmesini yaptırırsın gözüm, kıskanma. ATA olmasaydı sen yoktun. Önce bunu öğreneceksin, din kitabda değil, kalbde!!!

12
8
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title