Haberler

Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı! Meteoroloji saat verdi

Güncelleme:

Ankara Valiliği, başkentte bugün ve yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak beklendiğini duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, vatandaşlardan sel, su baskını, yıldırım ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi. Öte yandan Meteoroloji Genel Müdürlüğü de, saat 18.00'den sonra başlayacak sağanağın yarın 18.00'e kadar devam edeceğini açıkladı.

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, başkentte bugün ve yarın kuvvetli gök gürültülü sağanak ve kuvvetli rüzgar etkili olacak.

Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı! Valilik duyurdu, Meteoroloji saat verdi

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Valiliğin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre bugün ve yarını kapsayacak şekilde, kentin güney ilçelerinden başlayarak il genelinde yerel olarak kuvvetli, güney ile doğu ilçelerinde yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak beklendiğini bildirdi.

Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı! Valilik duyurdu, Meteoroloji saat verdi

SEL VE KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Açıklamada, sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olunması istendi.

Ankara için kuvvetli sağanak uyarısı! Valilik duyurdu, Meteoroloji saat verdi

24 SAAT ETKİLİ OLACAK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü de bugün saat 18.00'den yarın 18.00'e kadar başkentte sağanak beklendiğini açıklamıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Valiliği su baskını Ankara Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title