Haberler

Altın Küre Ödülleri Sahiplerini Buldu

76. Altın Küre (Golden Globe) ödüllerini kazananlar açıklandı.

76. Altın Küre (Golden Globe) ödüllerini kazananlar açıklandı. Hollywood Yabancı Basın Derneği tarafından ilki 1944 yılında düzenlenen ve televizyon ile sinema dünyasında başarı gösterenlere ve yapımlara verilen Golden Globes ödüllerinin Kaliforniya eyaletine bağlı Beverly Hills şehrinde gerçekleştirilen 76'ıncısında ödüller sahiplerini buldu. 2018 yılı içerisinde ABD'de vizyona giren ve televizyona giren yapımların değerlendirildiği ödüllerde ünlü komedi sanatçısı Caroll Burnett hayat boyu başarı ödülünü kazanırken, Bohemian Rhapsody ile en iyi film seçildi. Törene damgasını vuran anlardan biri en iyi yardımcı aktris ödülünü alan Regina King'in cinsel taciz skandallarıyla geçtiğimiz dönemde sarsılan Hollywood'da yapımcıları en az yüzde 50 kadın ile film yapma fikrini sunmasıydı. Genelde yeni televizyon yapımlarına ödül vermesi ile bilinen Golden Globes'un son sezonunda olan The Americans dizisine ödül vermesi ile sürpriz oldu.

KAZANANLAR

Kazananların listesi ise şöyle:

"Drama alanında en iyi film - Bohemian Rhapsody Müzikal veya Komedi alanında en iyi film - Green Book En iyi sinema yönetmeni - Roma filmi ile Alfonso Cuaron Drama film alanında en iyi aktris - The Wife filmindeki rolü ile Glenn Close Drama film alanında en iyi aktör - Bohemian Rhapsody filmindeki rolü ile Rami Malek Müzikal veya komedi film alanında en iyi aktris - The Favourite filmindeki rolü ile Olivia Colman Müzikal veya komedi film alanında en iyi aktör - Vice filmindeki rolü ile Christian Bale Film alanında en iyi yardımcı aktris - If Beale Street Could Talk filmindeki rolü ile Regina King Film alanında en iyi yardımcı aktör - Green Book filmindeki rolü ile Mahershala Ali En iyi film senaryosu - Green Book Filminin yazarları Nick Vallelonga, Brian Currie ve Peter Farrelly En iyi animayon film - Spider-Man: Into the Spider-Verse Yabancı dilde en iyi film - Roma En iyi film müziği - Fırst Man filmindeki müziği ile Justin Hurwitz En iyi orijinal film şarkısı - Shallow filmine ait A Star is Born Drama alanında en iyi televizyon dizisi - The Americans Drama alanında en iyi televizyon dizisi aktrisi - Killing Eve dizisindeki rolü ile Sandra Oh Drama alanında en iyi televizyon dizisi aktör - Bodyguard dizisindeki rolü ile Richard Madden Müzikal veya komedi alanında en iyi televizyon dizisi - The Kominsky Method Müzikal veya komedi alanında en iyi televizyon dizisi aktrisi - The Marvelous Mrs.Maisel dizisindeki rolü ile Rachel Brosnahan Müzikal veya komedi alanında en iyi televizyon dizisi aktör - The Komisnky Method dizisindeki rolü ile Michael Douglas En iyi kısa televizyon dizisi veya televizyon filmi - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story En iyi kısa televizyon dizisi veya televizyon filmi aktrisi - Escape at Dannemora'da ki rolü ile Patricia Arquette En iyi kısa televizyon dizisi veya televizyon filmi aktörü - The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story'de ki rolü ile Darren Criss En iyi televizyon dizisi, kısa televizyon dizisi veya televizyon filmi yardımcı aktrisi - Sharp Objects dizisindeki rolüile Patricia Clarkson En iyi televizyon dizisi, kısa televizyon dizisi veya televizyon filmi yardımcı aktör - A Very English Scandal dizisindeki rolü ile Ben Whishaw."

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bohemian Rhapsody Küre Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title