Haberler

Adliyedeki Hırsızlığa 6 Yıl 6 Ay Hapis

Adliyedeki Baro odasından avukatın cüzdanını çaldığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 6 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Adliyedeki Baro odasından avukatın cüzdanını çaldığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 6 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Savcılık Hırsızlık suçundan 3 yıla kadar hapsini istedi, mahkeme Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçundan 6 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın hapis cezasında erteleme de yapılmadı.

Haber Arzu KAYA İSTANBUL DHA

Kartal'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda bulunan Baro odasında avukatın cüzdanını çaldığı gerekçesiyle yargılanan sanığa 6 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

6 YIL 6 AY HAPİS VERİLDİ, ERTELENMEDİ

Anadolu 33. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki karar duruşmasına tutuksuz sanık Erol Arısal ve mağdur avukat Seda Kaya katılmadı. Arısal'ı avukatının temsil ettiği davada mahkeme sanığın Bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık suçunu işlediğini belirtti. Suçun işlendiği yeri gözününe alan mahkeme, sanık Erol Arısal'ı 6 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. Sanığın sabıkalı oluşu, dosyaya yansıyan kişiliğini dikkate alan mahkeme, verilen hapis cezasında erteleme de yapmadı.

İDDİANAMEDEN

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede, 6 Ocak 2015 günü Anadolu Adliyesi B Blok zemin kattaki Baro Odasında oturan avukat Seda Kaya'nın çantasını koltuğa bıraktığı ve evraklarını incelediği anlatıldı. Şüpheli Erol Arısal'ın telefonla Baro odasına girdiği ve avukatın yanına oturduğu belirtilen iddianamede, şüphelinin el çabukluğu ile çantadan cüzdanını alarak odadan ayrıldığı kaydedildi. Daha sonra durumu fark eden avukatın şikayetçi olduğu ifade edilen iddianamede, incelenen kamera kayıtlarına göre şüphelinin müştekiye ait cüzdanı aldığı belirtildi.

ALIŞKANLIK HALİNE GETİRDİ, 3 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ...

Erol Arısal'ın 16 Haziran 2014 günü de bir başka avukat Semra Kalyoncu'nun çantasını benzer yöntemlerle çaldığı ifade edilen iddianamede, şüphelinin eylemini alışkanlık haline getirdiği kaydedildi. Şüpheli Erol Arısal'ın suçtan kurtulmaya yönelik savunmasına itibar edilmediği belirtilen iddianamede, Arısal'ın Hırsızlık suçundan 1 yıldan 3 yıla kadar hapsi istendi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Asliye Ceza Mahkemesi Anadolu Adalet Sarayı Seda Kaya Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title