Haberler

Gta 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

Güncelleme:

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları Ücretsiz araçlara ne dersiniz?

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

Ücretsiz araçlara ne dersiniz? GTA 5'in yeni güncellemesi Cunning Stunts bunu sizlere sunuyor.

GTA 5'in yeni güncellemesi Cunning Stunts, oldukça kapsamlı bir güncelleme olarak çıkışını gerçekleştirdi. İçerisinde yeni araçlar, kıyafetler, üniformalar ve daha fazlası GTA Online'da sizleri bekliyor.

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

Öncelikle yeni gelen eklemelere bir göz atalım. En önemli yenilik yeni araçlar olarak göze çarpıyor. Bu araçlara ve fiyatlarına bir göz atalım. İlginç bir şekilde 3 araç, oyunculara ücretsiz bir şekilde sunuluyor;

Progen Tyrus – $2,550,000


Annis RE-7B – $2,475,000


Emperor ETR1 – $1,995,000


Lampadatti Tropos Rallye – $816,000


Obey Omnis – $701,000


Vapid Desert Raid – $695,000


Vapid Trophy Truck – $550,000


Grotti Brioso RA – $155,000


Western Gargoyle (bike) – $120,000


Nagasaki BF400 (bike) – $95,000


Declasse Burger Shot – Ücretsiz


Capid Pisswasswer Dominator – Ücretsiz


Bravado Redwood Gauntlet – Ücretsiz

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi1 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi2 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi3 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

16 adet Stunt Series yarışı ücretsiz modlara eklendi ayrıca bir adette Premium yarışa giriş yapılabiliyor. Ancak oyuncuların Premium yarışa giriş yapmak için $2,000 ödemeleri gerekiyor ancak daha fazlasını kazanabilirsiniz. Yarışlarda ikinci olana bir ödül verilmiyor fakat ancak tüm katılımcılar üçlü RP kazanıyorlar. Premium yarışlar arasında farklı geçişler olacak ve belirlenmiş bazı araç sınıfları kimi günler kilitli olacak.

Alternatif olarak Rockstar tarafından eklenen 7 yeni Stunt yarışı bulunuyor. Tek yapmanız gereken menüye gidip Rockstar İşlerini açın. Oradan alternatif 7 Stunt yarışlarına girebilirsiniz.

Eğer kendi Stunt yarışlarınızı oluşturmak istiyorsanız, özel bir Stun yarışı yaratıcısı 2 Ağustos'da kullanılabilir olarak oyunculara sunulacak.

gta5-cunning-stunts-guncellemesi4 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi5 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

Eğer bugün oyuna giriş yaparsanız, sadece bugüne özel siyah tuluma sahip olabilirsiniz. Ayrıca 50 adet yeni dövmeler de oyuna eklendi. Oyuna eklenen yeni akrobat/kadın kıyafetlerini aşağıdan inceleyebilirsiniz.


New outfits #CunningStunts #GTAOnline pic.twitter.com/xdbgmwv0Ht

— Sariska (@Sistoska) July 12, 2016

Rockstar'dan gelen güncellemeyle ilgili diğer ekran görüntülerini de aşağıdan inceleyebilirsiniz.

gta5-cunning-stunts-guncellemesi6 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi7 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi8 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi9 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

gta5-cunning-stunts-guncellemesi10 GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Detayları sizlere sunduk güncelleme ile birlikte gelen tanıtım videosunu da hemen aşağıdan izleyebilir, yorumlarınızı bizlere belirtebilirsiniz.

GTA 5 Cunning Stunts Güncellemesi Fragmanı

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title