Haberler

Gökçek, "Otonomi" Esnafının İftarına Katıldı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, OTONOMİ esnafının iftar yemeğine katıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, OTONOMİ esnafının iftar yemeğine katıldı. Gökçek," "Otonomi, hiç ama hiç tartışmasız Türkiye'nin en örnek projelerinden biri" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Akyurt'ta kurulan Türkiye'nin en modern ikinci el oto pazarı olan OTONOMİ esnafının iftar yemeğine katıldı.

Melih Gökçek, iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada, "Otonomi, hiç ama hiç tartışmasız Türkiye'nin en örnek projelerinden biri" ifadesini kullandı. Emeği geçen herkese teşekkür eden Başkan Gökçek,"Allah nasip ederse, Büyükşehir Belediyesi olarak bundan sonra da OTONOMİ'ye yardıma devam edeceğiz" diye konuştu.

Gökçek'ten 70 dönüm müjdesi

İkinci el otomobil satışlarını tek bir yerde bileştirmek istediklerini belirten Gökçek, OTONOMİ'nin yan tarafında bulunan 70 dönümlük araziyi bu bölgeye katabileceklerini söyledi. Gökçek şunları kayedetti:

"Yan tarafta Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne ait olan bir arazi var, imarsız iken 100 dönüm falandı. İmar bittikten sonra 70 dönüme düştü. İnşallah orayı da Otonomi alırsa kendi genişleme alanı olarak oraya koyacak. İkinci el satışlarını, Allah nasip ederse ben buraya taşımak, onların da burada olmasını temin etmek istiyorum. Bütün otomobiller burada birleşsin, Ankara'nın başka herhangi bir yerinde de ikinci el satış olmasın istiyorum. Kısmet olursa, nasip olursa bunu da gerçekleştireceğiz. Onun haricinde de ne yardım yapabileceksek, ne gayret edebileceksek hepsine hazır olduğumuzu bir sefer daha ifade etmek istiyorum. Çünkü ben bu işin olmasını çok arzu

ettim."

"Küslük kalktı, her türlü desteğe devam ettik"

Bir dönem galerici esnafı ile "küslük" yaşadıklarını hatırlatan Gökçek, "Arkasından siz burayı aldınız, yapmaya başlayınca küslük kalktı, tam tersine elimden gelen her türlü desteği yapmaya devam ettim. Bundan sonra da bu desteği borç olarak görüyorum" açıklamasını yaptı.

İftar yemeğine Gökçek'in yanı sıra AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED)-Başkent Otomotivcileri Derneği (BOD) ve OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, BOD Yönetim Kurulu üyeleri, Otonomi esnafı ve sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Melih Gökçek Türkiye Akyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title