Haberler

Annesinin sevgilisi tarafından taciz ve darbedilen Gizem'in isyanı: Can güvenliğim yok

Güncelleme:

Antalya'da yaşayan Gizem Avcı, 2 yıl önce Konya'ya ziyarete gittiği annesinin sevgilisi İ.D'nin tacizine uğradığını iddia etti. Avcı, aynı olay tekrarlanınca annesi ve 2 kardeşiyle Antalya'ya yerleşti. Ancak dün kente gelip annesini Konya'ya dönmeye ikna eden İ.D. evdeki eşyaların toplanması sırasında Gizem'i darbedince genç kız şikayetçi oldu.

Antalya'da yaşayan Gizem Avcı, 2 yıl önce Konya'nın Ereğli ilçesinde oturan annesi Y.K.'yı (39) ziyarete gittiğinde iddiaya göre annesinin sevgilisi İ.D.'nin tacizine uğradı. Gizem Avcı'nın kendisine yapılan tacizi anlatmasının ardından, annesiyle sevgilisinin arası bozuldu. Y.K. ile İ.D. kısa süre sonra barıştı.

TACİZ TEKRARLANINCA ANNESİNİ DE ALIP EVİNE DÖNDÜ

Gizem Avcı, 5 ay önce yine annesini ziyaret için Konya'ya gitti. Annesi ve sevgilisi birlikte alkol aldıktan sonra, Y.K. uyumaya gitti. Avcı, iddiaya göre annesinin uyumasının ardından İ.D. tarafından yine sözlü ve fiziki tacize uğradı. Bunun üzerine Avcı, annesi ve 2 erkek kardeşiyle birlikte Antalya'ya taşındı.

EŞYALARI TOPLARKEN GİZEM'İ DARBETTİ

İ.D. ise Y.D.'yi arayıp mesaj atarak barışmak istediğini söyledi. Önceki gün Antalya'ya gelerek Y.K. ile görüşen İ.D., birlikte Konya'ya dönmek için ikna etti. Evdeki eşyaların toplanması sırasında, İ.D. ile kadının ikinci evliliğinden olan büyük oğlu K.K. (17) arasında tartışma çıktı. İddiaya göre İ.D., K.K. ile Gizem Avcı'yı darbetti. İ.D., sonrasında sevgilisi ve onun küçük oğlu ile evdeki eşyaları alarak, Konya'ya döndü. Gizem Avcı ise Bahçelievler Polis Merkezi'ne giderek, kendilerini darbettiği iddiasıyla İ.D. hakkında şikayetçi oldu.

Annesinin sevgilisi tarafından taciz ve darbedilen Gizem'in isyanı: Can güvenliğim yok

"DEMİR BORUYLA BALDIRLARIMA VURDU"

Yaşadığı süreci anlatan Gizem Avcı, korktuğunu ve can güvenliğinin olmadığını söyledi. Annesinin ikinci eşinden henüz boşanmadığını ve kendisinin ilk evlilikten olduğunu aktaran Gizem Avcı, annesinin Ereğli'de evli 5 çocuk babası İ.D. ile birlikte yaşadığını söyledi. Annesinin Konya'da yaşadığı dönemde sık sık ziyaretine gittiğini anlatan Gizem Avcı, "Her gittiğimde bu kişiden sözlü ve fiziksel şiddet ve taciz görüyordum. Bu olayı söylediğimde annem bu kişiden ayrılmak istediğini söyledi ve biz 5 ay önce Antalya'ya taşındık. Bu kişi bir adam tutmuş, ben alışverişten döndüğüm sırada eve girerken demir boruyla 2 kere baldırlarıma vurdu. O sırada yere yığılıp kaldım. Polis ekiplerini çağırdık ve bu şahsa ulaştı. Bu kişi bunu annemin sevgilisinin yaptırdığını söyledi. Bunu annemleri tekrar Ereğli'ye geri döndürmek için yaptırdıklarını söyledi. Gerekli yerlere şikayette bulundum fakat takipsizlik kararı alındı" diye konuştu.

Annesinin sevgilisi tarafından taciz ve darbedilen Gizem'in isyanı: Can güvenliğim yok

"BENİ VE KARDEŞİMİ DARBETTİ"

Hiçbir şekilde can güvenliği olmadığını vurgulayan Gizem Avcı, "Korkuyorum, evimin halini gördünüz. Ben kardeşimle tek başıma kaldım. Onlar dün Ereğli'ye dönmek için eşyaları topladığı sırada İ.D., kardeşimle beni darbetti. Kardeşime küfür ve hakaret etti, kafa ve tekme attı. Onları ayırmak istediğim sırada beni duvara itti. Bunlara şahit olan annemle aramızda problem oldu. O da eşyalarını toplayıp, hiç arkasına bakmadan gitti. Ben de bu şekilde kaldım" dedi.

Annesinin sevgilisi tarafından taciz ve darbedilen Gizem'in isyanı: Can güvenliğim yok

"ÖZEL FOTOĞRAFLARIMLA ŞANTAJ YAPIYORLAR"

Darbedildiğine yönelik fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştığını anlatan Gizem Avcı, "İ.D.'nin ailesinden sosyal medya üzerinden şantaj ve tehdit mesajları almaya başladım. Instagram ve Twitter'da, benim özel fotoğraf ve videolarımı paylaşıp bana şantaj yapıyorlar. Adaletin yerini bulmasını istiyorum. O adamın tutuklanmasını istiyorum. Çok tehlikeli bir adam ve annem bunun farkında değil" dedi.

"CAN GÜVENLİĞİM YOK"

Üniversite sınavına hazırlandığını sözlerine ekleyen Gizem Avcı, "E- ticaret yapıyorum, bu insanlardan uzak bir şekilde ailemle birlikte bir hayat sürmek istiyorum. Tek isteğim annemin o insana uymaması. Onun suçlu olduğu kabullenmiyor. 2- 3 gün sonra onun da başına bir şey gelirse kimseye ulaşamaz. Beni bu adamlar öldürmeye gelmiş, yarın bir gün markete çıktığımda tekrar başıma böyle bir şey gelebilir. Hatta silahla vurdurtabilir. Adam çok akıllı, 5 ay önceki darp olayı öncesinde, sokakta kamera olup olmadığına baktırıyor. Bunlar bizi kezzapla tehdit eden insanlar. Giriş katta oturuyorum. Bulaşık yıkarken yüzüme kezzap bile dökebilir. Korkuyorum. Hiçbir şekilde güvenliğim yok" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Gizem Avcı Antalya Konya Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

MERHABACI:

TAC, ZE ÇOK MÜSAİTSİN NORMAL HANİ BENCE SIKINTI YOK. ADAB VE EDEBİN NE OLDUGUNUN UNUTULDUGU BİR DONEMDE KENDIN ADABLI OLMAYIP BASKLARINDAN ADAB BEKLEME HE UNUTMADAN CIPLAK DİYE BİR FİLM VAR İZLE HEP AYNI YASAMLAR. . .

7
18
yanıtYanıtla
APTAL:

SEN NE SAÇMALIYORSUN YA APTAL VARLIK İNSANLARIN YAŞAM HAKKINA SAYGI DUYMAK ZORUNDASIN BEYİNSİZ YAZDIKLARINA BAK SAYGISIZ

yanıt3
yanıt0
Acaba:

Böyle bir kız 2 yıl susacağa benzemiyor altından başka şeyler çıkabilir üstelik özel resimlerinin annesinin sevgilisinde ne işi var???

17
1
yanıtYanıtla
ilo:

anlamadm, o üstteki makyajsız kızla alttaki aynı kız mı ?

8
0
yanıtYanıtla
Thranduil:

Aynı değil.

yanıt2
yanıt1
emin:

kocasını şikayet etsin kıza dayak atmiş

5
0
yanıtYanıtla
ismet:

annesinin sevgilisi olay net açık sevgili ne oluyo deneyelim olmassa ayrılırız aslında üzülecek işler adı müsluman kendi kafir olan insanlarla yaşamaya devam ediyoruz kötü örneklerini dizi filimlerini zehirlenerek izleyen zavallılar

2
2
yanıtYanıtla
İlkim:

Makyajlı olan annnesimi anlayamadım ben

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title