Haberler

Yalova'da Köpeklerin Zehirlendiği İddiası Hayvanseverleri Harekete Geçirdi

Yalova'da köpeklerin zehirlendiği iddiası hayvanseverleri harekete geçirdi Belediye Başkanı Vefa Salman makamında açıklama yaptı Yalova Belediye Başkanı Salman: -"Veteriner İşleri Müdürü'nü görevden aldık, sorumlu personel hakkında adli ve idari soruşturma başlattık"BURSA - Yalova'da...

Yalova'da köpeklerin zehirlendiği iddiası hayvanseverleri harekete geçirdi

Belediye Başkanı Vefa Salman makamında açıklama yaptı

Yalova Belediye Başkanı Salman:

-"Veteriner İşleri Müdürü'nü görevden aldık, sorumlu personel hakkında adli ve idari soruşturma başlattık"

BURSA - Yalova'da köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğü iddiası üzerine hayvanseverler belediyeye koştu. Makamında Belediye Başkanı Vefa Salman ile görüşen hayvanseverler protesto gösterisi yaptı. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Veteriner İşleri Müdürü'nü görevden aldıklarını belirterek, "Sorumlu personel hakkında da adli ve idari soruşturma başlattık" dedi.

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ın makamında dinlediği hayvanseverlerle başkan arasında tartışma yaşandı.

Yalova Belediyesi Hayvan Barınağı'nda köpeklerin zehirlenerek öldürüldüğünü iddia eden bir grup hayvansever, belediye hizmet binası önünde basın açıklaması gerçekleştirildi.

Grup adına basın açıklamasını okuyan Arif Ekim, "Veteriner İşleri Müdürü Erkut Ferhatoğlu'nun talimatıyla barınaktaki köpeklerin öldürülme ilaçlarıyla kıvrandırarak vahşice öldürülmeleri, buna şahit olan görevliler tarafından videolarla ispatlanmıştır. Veteriner İşleri Müdürü'nün, barınma evinde her Pazartesi ve Salı günlerini temizlik günü yani öldürme günü ilan ettiği, bu güne de 'Düzenleme Günü' adı verdiği ve rutin olarak yapılan katliamlar için personele görev verdiği, bakımevinde çalışan görevli tarafından itiraf ettirilerek resmi kurumlarca da tutanak altına alınmıştır." diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından hayvanseverleri Encümen Salonu'nda ağırlayan Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, konuyla ilgili gerekenlerin yapıldığını ve Veteriner İşleri Müdürü Erkut Ferhatoğlu'nun görevden alındığını söyledi. Salman, olayla ilgili tüm personel hakkında da adli ve idari soruşturmanın açılacağını belirterek, "Şimdiye kadar yapılanların hesabını birileri verecek. Kimsenin gözünün yaşına bakmam. Babamın oğlu olsa bakmam. Bundan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Fırat Salman Vefa Salman Yalova Genel Haberler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title