Haberler

Vali Altıparmak: "Başsavcının Ölümünde Binde Bir Değil, Milyonda Bir İhtimal Dahi Olsa, Acaba Bir...

Vali Altıparmak: "Başsavcının ölümünde binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi?

Vali Altıparmak: "Başsavcının ölümünde binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi? Sonuna kadar araştıracağız"

DENİZLİ - Denizli Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, "Binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi? Sonuna kadar araştıracağız" dedi.

Denizli Valisi Ahmet Altıparmak, Denizli Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde trafik kazasında hayatını kaybeden Başsavcı Mustafa Alper ve makam şoförü Muzaffer Akşehirli'nin soruşturması hakkında konuştu.

Vali Altıparmak, "Kent trafik birliği olarak emniyet, jandarma, karayolları ve büyükşehir belediyesinin olduğu bir çalışma grubumuz var. o çalışma grubu toplantıdan önce, kazaların yoğun yaşandığı her bir noktayı göbeği, trafik ışıkları tespit ediyorlar, ona göre önerilerini hazırlıyorlar. Eğer tek yön yapabiliyorsa tek yön, eğer farklı bir düzenleme yapılacaksa onları tartışıyoruz. Bugün de yine toplantımız vardı, inşallah en kısa zamanda yine toplantı yapacağız. Trafik kazalarının yaşandığı yerleri daha önce masaya yatırmıştık, tekrar yatıracağız. Ama Türkiye'nin istatistiklerine bakıldığı zaman Mayıs ayı en çok kazanın yaşandığı aylardır. Bu nerden kaynaklanıyor bilmiyoruz. Şu an malum Sayın Başsavcımızın şehadet olayı nedeniyle kamyonlarla ilgili sorunları masaya yatırmıştık. Orada kamyonlar, otobüsler, özellikle büyük araçların trafik kurallarına dikkat edilmesi hususunda, tedbirleri biraz daha yoğunlaştırdık. Ama sadece emniyet tedbirleri değil de, eğitim faaliyetleri de, fiziki alt yapı tedbirlere de bakıyoruz. Çok boyutlu olarak çalışıyoruz" diye konuştu.

Başsavcının kendisiyle bir dost olduğunu belirten Altıparmak, "Birkaç gün önce birlikteydik. Bizim için özel bir arkadaştı. Başsavcı olması dolayısıyla bir dosttu, bir sırdaştır, bir arkadaştı, bir dert ortağımızdı. Türkiye ile ilgili olarak, milletimiz ile ilgili olarak, devletimiz ile ilgili olarak neler yapılması lazım. Bunlarla ilgili tartışıp, konuşup, neler yapılması lazım, bunları paylaşıyorduk. İyi bir dosttu. Acı bir olay, binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, acaba bir suikast olabilir mi, bunu sonuna kadar araştıracağımızı herkesin bilmesi lazım. Hakikaten bu manada savcılarımızın koordinasyonunda, emniyetimizin teknik birimleriyle, akademisyenlerimizin desteğiyle yürüyor ama detay konusunda bir şey söylemem doğru değil. Üniversiteden destek alıyoruz. Dedim ya eğer binde bir değil, milyonda bir ihtimal dahi olsa, sonuna kadar gidilecek. Ortada bırakma gibi bir şansımız yok" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ahmet Altıparmak Mustafa Alper Denizli Genel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title