Haberler

15 Temmuz Şehidi Babası Yorulmaz: " 15 Temmuz'u Unutturmayalım"

15 Temmuz şehidi babası Yorulmaz: " 15 Temmuz'u unutturmayalım"KIRIKKALE - 15 Temmuz anma programları kapsamında ziyaret edilen Kırıkkaleli 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Hakan Yorulmaz'ın babası İsmail Yorulmaz, 15 Temmuz'un unutulmamasını ve güçlü bir şekilde vatanımız, milletimiz için...

15 Temmuz şehidi babası Yorulmaz: " 15 Temmuz'u unutturmayalım"

KIRIKKALE - 15 Temmuz anma programları kapsamında ziyaret edilen Kırıkkaleli 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Hakan Yorulmaz'ın babası İsmail Yorulmaz, 15 Temmuz'un unutulmamasını ve güçlü bir şekilde vatanımız, milletimiz için en ufak tehlike anında bunları el birliğiyle üstesinden gelinmesini dile getirdi.

15 Temmuz 2016 tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması tarafından hain darbe girişiminin 2'nci yıl dönümü Kırıkkale'de "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı kapsamında Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu ve il protokolü 15 Temmuz Şehidi Özel Harekat Polisi Hakan Yorulmaz'ın ailesi ile 15 Temmuz Gazisi Mustafa Albayrak ve ailesini ikamet ettiği adreslerde ziyaret etti. Ziyaret sırasında protokol üyeleri aile bireylerine sabır ve metanet dileklerinde bulundu.

Kırıkkale Çalılöz Mahallesinde 15 Temmuz şehidi Hakan Yorulmaz'ın ailesini ziyaret eden Kırıkkale Valisi Haktankaçmaz, "Şehitlerimizi birkez daha rahmetle minnetle anıyorum. Gazilerimize de acil şifalar diliyorum. Sağlıklı uzun ömürler diliyorum, inşallah. Allah, bu yaşadığımız olaylar bizi bir kat daha güçlendirdi, bir kat daha birbirimizi kenetlememize vesile oldu. Bu birlik beraberlik olduğu süreçte, bu dayanışma ruhu olduğu müddetçe, memleketimiz milletimiz bunun gibi daha çok üstesinden gelir. Daha da güçlenerek çıkar" dedi.

Şehidin babası İsmail Yorulmaz burada yaptığı açıklamada, "Şehrimizin en büyük yetkilisi olarak buraya kadar şeref verdiniz Sayın, Valim, bundan sonra 15 Temmuz'u unutmamız gerekiyor, bir daha yaşanmaması gerekiyor. Hakanlar heder olmasın. Gerekirse de veda olur amma fazla lüksümüz yok bizim, unutturmayalım. Yeni yetişen neslimize, devletimize sahip çıkalım el birliğiyle. Yönetimimiz değişti, inşallah bundan sonra güçlü bir şekilde vatanımız, milletimiz için en ufak tehlike anında bunları el birliğiyle üstesinden gelelim. Kurban olduğum Allah yar ve yardımcımız olsun" diye konuştu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise "Hakan bizim gurur duyduğumuz kahramanlarımızdan birisidir. 15 Temmuz'da şehitlerimiz oldu. Hakan benim içinde özel bir yeri olan şehidimizdir. Rabbim mekanını cennet etsin. İnşallah bu tür şeylerle bir daha karşılaştırmasın ama o hainler şunu bilmeli ki bizde çook Hakan var. Allah nasip ederse şehit olmak için hepimiz hazırız. Bunu da gösterdik. Tüm dünya gördü. Hiç kimse böyle bir şeye asla cesaret edemez" ifadelerini kullandı. Saygılı, 15 Temmuz Şehidi Hakan Yorulmaz'ında albüm kapağında fotoğrafı olduğu 15 Temmuz'da adlı albümü hediye etti. Daha sonra İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti ve Dualar edildi.

Daha sonra Vali Haktankaçmaz ve protokol üyeleri Ankara'da helikopterin ateş etmesi sonucu yaralanarak Gazi olan Öğretmen Mustafa Albayrak ve ailesini ziyaret etti. Gazi Albayrak, Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması tarafından başarısız darbe girişimindeki yaşadığı anları ve anlattı.

Kırıkkale Kent Merkezinde "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" programı kapsamında Camilerde Kur'an-ı Kerim Ziyafeti ve şehitlerimiz için dualar edildi. Bazı dernek kuruluşları da ziyaret edilerek 15 Temmuz'da yaşanan hain darbe girişimindeki fotoğraflar sergilendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Kırıkkale 15 Temmuz Genel Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

title