Haberler

Garaj Balıkesir; 2017'ye Damga Vuruyor

Garaj; 10. Yılı'nda ilk olma özelliği taşıyan Balıkesir şubesinin kapılarını 28 Ekim'de Halil Sezai konseri ile açmış, kutlamalar Cumhuriyet Bayramı'mızda Yalın konseri ile devam etmişti. Ama sürprizler bitmedi…

ALTERNATİF POP ROCK'IN VAZGEÇİLMEZ İSMİ;
​PİNHANİ, GARAJ BALIKESİR'DE…

2004'te kurulduktan sonra; tıpkı gruplarının "gizli" anlamına gelen "Pinhan" sözcüğünden türeyen adı gibi sessiz ve derinden ilerleyen ve kendisine sağlam bir dinleyici kitlesi edinen Pinhani; 17 Kasım'da Balıkesirli sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

TÜRKİYE'NİN EN GÜÇLÜ KADIN VOKALLERİNDEN;
MODEL'DEN TANIDIĞINIZ FATMA TURGUT GARAJ BALIKESİR'DE…

Model grubu ile Perili Sirk, Diğer Masallar ve Levla'nın Hikayesi adlarını taşıyan üç albüm yayınladı. Sertab Erener ve Demir Demirkan ile çalışma fırsatı bulduğu Diğer Masallar albümünden yayınlanan Değmesin Ellerimiz ve Pembe Mezarlık şarkıları ülke çapında büyük ilgi gördü. Mart 2016'da çıkan single'ı Mey ile uzun süre listelerde birinciliğini koruyan Fatma Turgut 18 Kasım'da sahne alacak.

BU KEZ "BAŞKA" OLACAK;
ÜMİT BESEN GARAJ BALIKESİR'DE…

Son dönemde piyano harici enstrümanlara olan hakimiyeti ile de kendinden söz ettiren; davul ve elektro gitar çalarak rock parçalarını ustaca yorumlayan
Ümit Besen, bu defa ''başka'' tarzda bir konser ile 24 Kasım'da Balıkesirli hayranlarına sürpriz yapacak.

ONLAR İÇİN HİT ŞARKI YAPMAK ÇOK KOLAY;
GECE YOLCULARI, GARAJ BALIKESİR'DE…

Sahne performansı ile dikkat çeken ve önemli hit'lere imza atan Gece Yolcuları, 25 Kasım'da eşsiz performansıyla sevenlerinin karşısına çıkmak için sabırsızlanıyor.

TÜRK POP MÜZİĞİNİN YÜKSELEN YILDIZI;
İLYAS YALÇINTAŞ, GARAJ BALIKESİR'DE…

X Factor Türkiye'de İncir şarkısı ile dikkat çeken ve Enbe Orkestrası'nın son albümünde aynı şarkıyla yer alan İlyas Yalçıntaş hem muhteşem şarkılarıyla yükselmeye devam ediyor hem de 1 Aralık'taki Balıkesir randevusuna hazırlanıyor.

BİR POPÜLER MÜZİK HARİKASI;
MEHMET ERDEM, GARAJ BALIKESİR'DE…

Kardeş Türküler ile başlayan müzikal yolculuğunu, 2012 tarihli solo albümü Herkes Aynı Hayatta ile sürdüren Mehmet Erdem kısa sürede Türkiye popüler müziğinin en sevilen isimlerinden biri haline geldi. Mehmet Erdem sevilen şarkılarıyla 9 Aralık akşamı Balıkesirli hayranlarına kavuşuyor.

DOĞUDAN BAKINCA BATILI, BATIDAN BAKINCA DOĞULU;
YÜKSEK SADAKAT, GARAJ BALIKESİR'DE…

Belki Üstümüzden Bir Kuş Geçer, Kafile, Haydi Gel İçelim, Aşk Durdukça, Ben Seni Arayamam gibi hitleriyle tanınan, ülkenin en iyi rock gruplarından Yüksek Sadakat, özel performanslarından biriyle 15 Aralık'ta Balıkesir'de rock rüzgarı estiriyor.

BALKAN EZGİLERİNİN SEVİLEN SESİ;
SUZAN KARDEŞ, GARAJ BALIKESİR'DE…

Sanatın her dalındaki marifetleri ve samimi kişiliğiyle Balkan şarkılarının vazgeçilmez ismi; 80'ler dizisinin Fato Nenesi, Bekriya albümlerinin ve konserlerinin kraliçesi Suzan Kardeş; 23 Aralık'ta Garaj Balıkesir'e damgasını vurmaya geliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fatma Turgut Balıkesir Pinhani Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title