Haberler

Valorant karakterleri: Valorant ajanları özellikleri neler? Valorant sistem gereksinimleri neler? Valorant kaç GB?

Valorant LoL oyunu yapımcılarının çıkarttığı yeni CS:GO tarzı bir oyundur. Valoranta girişler zor olabiliyor. Valorant nasıl oynanır? Valorant karakterleri kimler, isimleri nelerdir? Valorant kaç GB? Valorant sistem gereksimleri neler? Valorant oynamak için kod mu gerekiyor, nasıl oynayabilirim?

Riot Games tarafından geliştirilen Valorant, şirketin bu tarzda ürettiği ilk oyundur. Ekim 2019'da Project A kod adıyla duyurulan oyunun ismi sonradan Valorant olarak açıklanmıştır. İlk çıktığı günden itibaren ülkemizde de yoğun ilgi görmüştür. Pek çok twitch yayıncısı ile birlikte tanıtımı yapılan ve ön gösterimde Twitch platformunda oynanan oyun için büyük bir izleyici kitlesi elde edildi. Oyunun herkes tarafından indirime hazır olmasıyla birlikte oynanma oranı da yüksek bir oranla giriş yaptı.

Çok beğenilen oyuna karakterler de eklenmeye devam ediyor. Riot Games'in açıklamalarına göre Valorant'a 6 yeni kahraman eklenecek. Ayrıca yeni haritaların gelmesi de bekleniyor.

Proje üreticilerinden olan Anna Donlon'ın paylaştığı videoda yeni gelen kahramanların farklı taktiksel yönleri olacağını duyurdu. Valorant'ta sevilen şeylerden biri karakterlerin ultisi olan üstün yetenekleri.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Donlon yeni kahramanlar geleceğini duyururken bir diğer büyük haberi de verdi. Yeni haritalar ve mevcut kahramanlara gelecek güncellemeler de merakla bekleniyor. Valorant yeni çıkan bir oyun olmasına rağmen, karakterler eklenmesi akıllara her yıl yeni karakterler ekleneceği fikrini getirdi. Bu da oyuncular için ilgi çekici bir durum olarak sayılabilir.

VALORANT NASIL OYNANIR?

Şu an oyunda 11 karakter bulunmaktadır. 5 v 5 karakter tabanlı, taktiksel nişancılık oyunu kategorisinde olan Valorant'ta oynadığınız kahramanlar aslında ajan olarak adlandırılmaktadır. Her ajanın farklı yetenekleri vardır. Ajanların güçlerini 4 kategoride ayıran Valorant, bütün yeteneklere hakim olmanız gereken bir video oyunudur ya da tek ajanda usta olmayı tercih edebilirsiniz.

Her 6 ayda bir yeni sezon gelecek olan oyunda, güncellemelerle birlikte yeni ajanlar gelmesi de bekleniyor. Valorant oyununda ilgi çeken bir diğer durum ise, kahramanların güçlerinin isimleri ve seslendirmeleri. Türkçe destekli oyunun ülkemizde çok rağbet görmesinin sebeplerinden biri olarak bu durum da öne çıkmaktadır.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

VALORANT HANGİ OYUN FİRMASINA AİTTİR?

Valorant (VALORANT olarak stilize edildi) Riot Games tarafından geliştirilip yayınlanan bir free-to-play çok oyunculu taktiksel birinci şahıs nişancı oyunudur. İlk olarak Ekim 2019'da Project A kod adı altında yayınlanan oyun, 7 Nisan 2020'de sınırlı erişimle kapalı beta dönemine başladı ve ardından 2 Haziran 2020'de resmi olarak yayınlandı.

Valorant Riot Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir oyundur. Yani League of Legends oyununun yapımcıları tarafından geliştirilmiştir. Valorant "Unreal Engine" oyun motoru ile geliştirilmiştir.

VALORANT KARAKTERLERİ KİMLER? VALORANT AJAN ÖZELLİKLERİ NELER?

Kahramanların yeteneklerini kullanmak için C, Q, E ve X harflerine hakim olmalısınız, hangi tuşların hangi yetenekle entegre olduğuna belli bir süre sonra alışabilirsiniz.

Düellocu Jett, hafifleyerek yukarı zıplaması, jet gibi hızlı hareketleri, kafa karıştırıcı rüzgar ve bıçaklarını düşmanın üstüne attığı yeteneği ile öne çıkmaktadır.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Düellocu Reyna teke tek çatışma imparatoriçesi. Sömür yeteneği ile öldürdüğün düşmanından enerji al veya azlet ile görünmez ol. Kemgöz ile düşmanlarının seni görmesini engelle. İmparatoriçe yeteneğinle yenilmez ol!

Düellocu Raze, büyük silahları ve bombalarıyla karşı takıma alanı küçük eder. 4 farklı bombası ile ister C4 gibi yakından atıyor, isterseniz güdümlü bir bomba gibi atmaktadır.

Öncü Breach darbeleri oyun dengesi için çok kritiktir. Flaş bombası, fay hattı oluşturması, zelzele ve artçı sarsıntıları ile düşmanını yerinden oynatıyor.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Düellocu Phoenix, alevler ve patlamalarla düşmanını korkutur. Özel yeteneklerinden olan falso ile sağa ve sola doğru yön vererek ateş et. Yakar top, ateşten top ve yakardöner ile ateş atma yetenekleri ile düşmanına rahat vermez.

Gözcü Sage ile takım arkadaşlarınızı yeniden hayata döndürebilirsiniz. Yavaşlatan küre atarak rakip takımı yavaşlat veya takım arkadaşlarına can ver ve canlandır.

Öncü Sova okuyla düşmanlarına nefes aldırmıyor! Şok okuyla hasar verici bir alan oluştur, keşif oku ile düşmanın konumunu keşfet, avcının hiddetini kısıtlı sürede kere kullanarak düşmanını rahat bırakma!

Kontrol uzmanı Viper zehriyle asit dolu bölgeler oluşturuyor. Zehrin 4 farklı versiyonu ile düşmanı öldür.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Kontrol uzmanı Omen ile bir hayalet gibi hareket et! Paranoya yeteneği ile düşmanının görüş menzilini kısıtla, işaretli konuma ışınlan, gölge suretine bürün ve düşmanları yok et.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Kontrol uzmanı Brimstone, hava araçları ile takımı önde götürür. Özel yeteneklerinde yangın bombası, görüş kısıtlayan duman bulutu, seri ateş yeteneği ve seçili alanda kullandığı uydu saldırısı ile düşmana çok hasar verir.

Gözcü Cypher siber kafesi ile düşmanın görüşünü engeller ve onu yavaşlatır. Gizli kamera ile karşı takımın oyuncusunun konumunu açığa çıkar. Bubi tuzağı ve nöron hırsızı ile düşmanın kafasını karıştır.

VALORANT KAÇ GB? VALORANT SİSTEM GEREKSİNİMLERİ NELER?

6.9 GB boyutta olan oyun, Windows 7, 8, 10 64 bit için uygundur. 4 GB Ram ve 1 GB VRam ile oynanabilir. 32 bit desteklememektedir.

Valorant karakterleri kimler? Valorant ajanları özellikleri neler? Valoran kaç GB? Valorant sistem gereksinimleri neler?

Yüksek donanım özellikleri / 144+ FPS :

CPU Intel Core i5 - 4460 3.2 GHZ

GPU GTX 1050 Ti

En düşük sistem gereksinimleri :

CPU Intel Core 2 Duo E8400

GPU Intel HD 4000

Tavsiye edilen sistem gereksinimleri / 60 FPS için

CPU Intel i3 - 4150

GPU Geforce GT 730

Kaynak: Haberler.com / Gamegar

Münir Karaloğlu Intel Intel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500

Yorumlar (10)

MEHMET YALÇIN:

Harita vir oyun gerçekten ama cs go yu geçemez.

0
2
yanıtYanıtla
SİLKROADD:

SRO oynuyorum çar taxideyken arada valoranta giriyorum :)

2
0
yanıtYanıtla
AHMET:

Favori karakteriniz nedir tavsiye ettiğiniz karakter varmı?

0
0
yanıtYanıtla
İNDİREMEDİM:

Valorantı nasıl indiriyoruz ve oyuna giriş için kod mu istiyor?

0
0
yanıtYanıtla
u:

fps dünyasında daha çok kalır bu

0
0
yanıtYanıtla
ÇINARREİS:

Valorant gerçekten çok iyi. CS GO''ya rakip gibi duruyor. Bakalım bekleyip göreceğiz neler olacak.

0
0
yanıtYanıtla
YASUO800K:

LoL varken valorant da neymiş :=)

0
0
yanıtYanıtla
TURAN:

Laptoptan oynanıyor mu bu oyun laptop 2016 model

0
0
yanıtYanıtla
kimyager biyolog:

bu oyunda efsanelerden olur

0
0
yanıtYanıtla
belya baygın:

eyvvv

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title