Haberler

Ubisoft, Stadia'daki oyunlarınızı PC'ye transfer etmenize izin verecek

Güncelleme:

Google'ın oyun konsolu Stadia'nın önümüzdeki yıl kapanacak haberinin yayınlanmasının ardından Fransız video oyun geliştiricisi Ubisoft, kullanıcılarını mağdur etmemek adına Stadia'daki satın alımlarını PC'ye transfer etmelerine izin vereceğini açıkladı.

Google Stadia'nın kullanıcılar tarafından yetersiz ilgi gösterilmesinin ardından önümüzdeki yıl kapanacağı açıklandı ve Stadia kullanıcıları satın alımlarının ne olacağını kara kara düşünmeye başlarken ilk hamle Ubisoft'tan geldi.

OYUNLARIN PC'YE AKTARILMASINA İZİN VERİLECEK

Ubisoft kıdemli kurumsal iletişim müdürü Jessica Roache'ın yaptığı açıklamada, "Stadia, 18 Ocak 2023'te kapanacak olsa da, şu anda Stadia'da sahip olduğunuz oyunları Ubisoft Connect aracılığıyla PC'ye getirmek için çalıştığımızı paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

"Belirli detayların yanı sıra daha sonraki bir tarihte Ubisoft+ aboneleri için etkisi hakkında paylaşacak daha fazla şeyimiz olacak."

Ubisoft, Stadia'daki oyunlarınızı PC'ye transfer etmenize izin verecek

Google, Stadia Store'daki satın alımlarını çoktan kapattı, bu nedenle artık herhangi bir Stadia oyunu satın alamazsınız. Ancak, daha önceden satın aldığınız bir Ubisoft oyunu varsa önümüzdeki aylarda bu oyunları PC'ye aktarma şansınız olacak.

Stadia'nın kapatılması için ise Google Store üzerinden yapılan tüm Stadia donanım satın alımlarını ve Stadia mağazası üzerinden yapılan oyun ve eklenti içeriği satın alımları hakkında iade işlemlerini gerçekleştireceği de Stadia'nın Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Phil Harrison tarafından bildirilmişti.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ubisoft Google Stadia Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title