Haberler

Steam'in en pahalı oyunu The Hidden and Unknown tam tamına 17 bin TL

Güncelleme:

ProX tarafından geliştirilip ve yayınlanan hikaye tabanlı psikoloji ve felsefe alanlarında izleyicisinin algısını genişletmeyi amaçladığı öne sürülen The Hidden and Unknown, Steam'de tam tamına 17 bin TL'ye satışa sunuldu.

Oyunun fiyatı konusunda ise herhangi bir yanlışlık bulunmamaktadır çünkü The Hidden and Unknown'un yurt dışı fiyatı ise 2 bin dolar. Ancak, iki saatten kısa sürede oyunun bitebildiği bildirilirken Steam'in iade politikasına göre bir oyunu 2 saatten az oynayan kullanıcılar, oyunu iade edebilmektedir.

STEAM OYUN FİYATLARI YÜKSELİŞE GEÇTİ

Popüler dijital video oyun dağıtım platformu Steam'de dolar kurunun güncellemesiyle beraber oyunlara büyük bir zam dalgası geldi ve bağımsız türde yeni çıkan oyunlar minimum 100 TL seviye bandında piyasaya sürülmektedir.

Steam'de fiyatların bu denli artmasıyla beraber birçok AAA kalitedeki oyunların kimisi bin TL'ye yaklaşırken kimisi ise bin TL'yi aşmış hatta 2 bin TL'yi geçen oyun da oldu.

Tüm bu oyunların fiyatının artması üzerine geçtiğimiz günlerde gün yüzüne çıkan herhangi bir yanlışlık olmadan 17 bin TL ile satışa sunulan The Hidden Unknown oyunu oldukça dikkat çekti.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

"KİMSEYİ MALİ SIKINTIYA SOKMAK İSTEMİYORUM"

Kimseyi mali sıkıntıya sokmak istemiyorum şeklinde açıklamada bulunan oyunun geliştirici ekibi ProX, "Ben sadece oyunumu bana doğru geldiği şekilde fiyatlandırıyorum, bu da benim hakkım. Yüksek fiyat etiketinin nedeni, kendi hayatımı üç kuruşa satmak istememem, çünkü benim için hikaye salt bir oyundan daha fazlasını ifade ediyor." dedi.

FİYATTA YANLIŞLIK YOK

İlk başta oyuncuların aklına yazılım hatası veya yanlış fiyatlandırma gibi düşünceler gelse de bu 10 bin TL'ye Epic Games Store'da satışa sunulan Hogwarts Legacy gibi değil.

YURT DIŞI FİYATI 2 BİN DOLAR

Steam'de 17 bin TL ile satışa sunulan The Hidden Unknown'ın yurt dışı fiyatı ise 2 bin dolardır. Bu nedenle oyunun Türkiye satış fiyatında herhangi bir yanlışlık bulunmamakla birlikte oyuna yerel fiyatlandırma da uygulandı.

Steam'in en pahalı oyunu The Hidden and Unknown tam 17 bin TL

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Steam Gamegar Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title