Haberler

Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi

Güncelleme:

Endnight Games'in açık dünya hayatta kalma korku oyunu Sons of the Forest'ın piyasaya sürülmesinin ardından oyuncular, "Sons of the Forest hileleri neler?" şeklinde araştırmalar yapıyor. Peki, Sons of the Forest hileleri neler? Sons of the Forest sınırsız eşya hilesi nasıl yapılır? Detayları haberimizde…

23 Şubat'ta Erken Erişim ile piyasaya sürülen Sons Of The Forest'ta güçlü bir başlangıç yapmak isteyen oyuncular için aşağıda yer alan adımları uygulamasının ardından sınırsız eşya hilelerini yapabilecekler. Peki, Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi nasıl yapılır? İşte detaylar…

SONS OF THE FOREST HİLELERİ

Oyunun piyasaya sürülmesinin ardından henüz komut ve konsol hilesi bulunmamaktadır, ancak hile yapmak isteyen oyuncular, popüler hile programı WeMod'u indirerek Sons of Forest'ta sınırsız sağlık, hasar almama gibi hileleri yapabilirler.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi

Tüm oyunlarda geçerli olan WeMod hile uygulamasını indirdikten sonra arama kısmında Sons of the Forest'ı aratıp tıklayın. Ardından açılan sekmede "Play"e basarak hileyi aktifleştirin. Sons of the Forest'ta aşağıdaki hileler bulunmaktadır:

  • Infinite Health : Hasar almazsınız
  • Infinite Stamina : Sınırsız dayanıklılık, koştukça yorulmazsınız
  • Infinite Hydration : Susamazsınız
  • Infinite Fullness : Acıkmazsınız
  • Infinite Temperature : Vücut sıcaklığınız sabit kalır
  • Infinite Strength : Gücünüz düşmez
  • Fully Rested : Uykunuz gelmez, sürekli dinlenmiş hissedersiniz
  • No Fall Damage : Yüksekten atladığınızda hasar almazsınız
  • Game Speed : Oyun hızını ayarlar
  • Set Running Speed Multiplayer : Çok oyunculu sunucuda koşma hızınızı ayarlar

OYUNUN BAŞINDA YENİLENEN EŞYALAR

Oyunda henüz hile bulunmamaktadır, ancak oyuna güçlü bir başlangıç yapabilmeniz için birkaç yöntem bulunmaktadır:

Şüpheli bir helikopter kazasından kıl payı kurtulduktan sonra arkadaşınız Kelvin ile helikopter enkazının yanında uyanmış olacaksınız. Helikopterin etrafında ise açılmamış kutu ve kaplar bulunmaktadır.

Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi

Fişek, koli bandı, ilaç ve daha fazlası gibi paha biçilemez hayatta kalma eşyalarıyla dolu bu kutulardan sınırsızca yararlanabileceğiniz bir yöntem bulunmaktadır.

Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi

Bu oyunun erken erişim hilesinden yararlanmak için helikopter enkazının yakınında, bir muşamba ve bir çubuk kullanarak derme çatma bir çadır kurmanız gerekmektedir. Çadır kurduktan sonra çadırda oyununuzu kaydedin ve oyundan çıkarak ana menüye dönün. Ardından tekrardan kaydınızı yükleyin.

Sons of the Forest hileleri neler? Sınırsız eşya hilesi

Oyuna tekrardan girdiğinizde, helikopter etrafındaki açtığınız kutular ve kapların açılmamış olduğunu ve içinde eşyaların bulunduğunu göreceksiniz.

Bu adımı aynı şekilde sürekli tekrarlayarak sınırsız eşyaya sahip olmanızı sağlar ve Sons of the Forest'ın açık dünyasına daha sağlam bir şekilde başlangıç yapabilirsiniz.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Sons of the Forest Dünya Gamegar Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title