Haberler

Hi-Fi RUSH piyasaya sürüldü

Güncelleme:

Tango Gameworks tarafından geliştirilip Bethesda'nın yayıncılığını yaptığı tek oyunculu macera oyunu Hi-Fi RUSH, Xbox'ın Developer Direct etkinliği sırasında sürpriz oyun olarak tanıtıldı ve PC ve konsollar için çıkış yaptı.

En büyük hayali rockstar olmak olan Chai ve ayaktakımı müttefikleriyle kötücül bir mega şirkete karşı ritimli dövüşlerle başkaldırmaktadır. Hi-Fi RUSH, Robot kolu ve mekanik gitarı ile düşmanlarıyla dövüşen Chai'nin maceralarını anlatmaktadır.

HI-FI RUSH ÇIKIŞ YAPTI

Xbox Developer Direct etkinliği sırasında Bethesda'nın sunduğu Hi-Fi RUSH, Xbox Series X|S, Xbox Game Pass, Steam ve Epic Games platformlarında satışa sunuldu.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

The Evil Within ve Ghostwire: Tokyo'yu oyunculara sunan Tango Gameworks'ün yeni oyunu Hi-Fi RUSH, karakterlerin, dünyanın ve dövüşün şık bir tarzda müzikle senkronize olduğu yepyeni bir aksiyon oyunudur.

Ayrıca Xbox Developer Direct etkinliği sırasında Hi-Fi RUSH'tan 5 dakikalık oynanış fragmanı yayınlandı.

HI-FI RUSH OYNANIŞ FRAGMANI

HI-FI RUSH KONUSU NE?

Şaibeli bir şirket deneyinde kalbine yanlışlıkla bir müzik çalar takılınca "kusurlu" olarak damgalanan Chai, şimdi platform bulmacalarının, düşman saldırılarının ve hatta eğlenceli esprilerin ve şakaların, kısacası her şeyin ritimle senkronize olduğu bu hareketli dünyada özgürlüğü için savaşacak.

Hi-Fi RUSH piyasaya sürüldü

Tatmin edici ve ritim destekli dövüşlerde metal yakalı şirket çalışanlarından oluşan (robotlar yani) orduları alt et. Hareketlerinin zamanlamasını ayarlayarak göz alıcı Beat Hit'ler (ritim vuruşu), sağlam vuran özel yetenekler ve hatta müttefiklerinle beraber kombinasyonlu saldırılar gerçekleştir! Hava mı atmak istiyorsun? Daha da ileri gidip ritme dokunarak yeteneklerinin sesini yükselt ve S dereceli skorlar kazan.

Hi-Fi RUSH piyasaya sürüldü

Her renkten takım arkadaşlarından oluşan ekibin liderliğini yap ve dövüşü kalpsiz bir şirketin merkezine taşı. Üretimden pazarlamaya ve finansa, her departmanın şirketin gelirlerini korumaya birbirinden hazır boss'uyla, kendi müzikleri eşliğinde abartılı dövüşlerde kozlarını paylaş!

Harika orijinal müziklerin yanı sıra Nine Inch Nails, The Prodigy, The Joy Formidable ve dahasının şarkılarına ayak uydur! Yeteneklerini canlı yayında izleyicilerine mi göstermek istiyorsun? Endişelenme, Hi-Fi RUSH lisanslı şarkıları yayınlar için özel olarak hazırlanmış orijinal şarkılarla değiştiren bir yayıncı dostu ses modu seçeneğine sahiptir.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Bethesda xbox Gamegar Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title