Haberler

Euro Truck Simulator 2'ye iki yeni römork ekleniyor

Güncelleme:

SCS Software'in geliştiriciliğini yaptığı tır simülasyonu oyunu Euro Truck Simulator 2'nin Krone Trailers Pack DLC'sine 1.45 güncellemesi ile iki adet yeni römork, yeni Profi Liner Building, Profi Liner Trailer ekleniyor.

Krone Paper Liner perde römorku ve Krone'nin güncellenmiş Profi Liner Yapı Malzemesi damla tarafı römorku, sürücülerin tohum torbaları, gübre, bitki substratı, dış mekan yer karoları, çatı kiremitleri ve tuğlalar gibi malları taşımasına olanak tanır. Ayrıca, Boxliner için, taşıma için iki istiflenmiş boxliner şasisinden oluşan yeni bir yük pazarı kargosu ekleniyor.

EURO TRUCK SIMILATOR 2'YE YENİ DORSE EKLENİYOR

"Her iki römork da orijinal Krone boya işleri, yan etekler, palet kutuları, lastik mağazaları ve tamponlar dahil olmak üzere isteğe bağlı aksesuarlarla birlikte gelir. Bu güncelleme ayrıca sevimli ayı ve kamyon oyuncakları da dahil olmak üzere kabininiz için beş yeni Krone aksesuarı içeriyor. ama hepsi bu kadar değil!

Euro Truck Simulator 2'ye iki yeni römork ekleniyor

Ayrıca, Euro Truck Simulator 2'de sanal olarak Krone üretim tesisinin ayrıntılı bir temsilini sunmak için Krone'deki fantastik ekiple yakın bir şekilde çalıştık. Yılda yaklaşık 30.000 araç birimi üreten bu fabrika, bir faaliyet merkezidir ve sürekli lojistik ihtiyacı vardır. Krone Trailers Pack DLC'sine sahip olan sürücüler, fabrikaya ve fabrikadan parça teslim etme ve aynı zamanda hattan yuvarlandıkları üretim tesisindeki Krone Treyler Noktasından yepyeni römorklar teslim etme fırsatına sahip olacaklar!"

Geçtiğimiz günlerde sevilen simülasyon oyunu oyuncuları şoka uğratmıştı. Fiyatında yüzde 275 artış yaşanan ETS2'nin ve DLC'lerinin yeni fiyatı oyuncuları üzdü. Ayrıca ETS2'ye gelmesi beklenen Hearts of Russia DLC'si . Heart of Russia DLC'si yerine geliştirildiği duyuruldu.


Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

Küçük kızı kurtarmak yerine elinde termosla beklemiş! Beren Su'nun ölümünde ihmal iddiasını kanıtlayan fotoğraf

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title