Haberler

Aynur Doğan konseri fitili ateşledi! HDP'li Ömer Gergerlioğlu, Jahrein hakkında suç duyurusunda bulundu

Güncelleme:

Aynur Doğan konserinin iptal edilmesinin ardından paylaşımda bulunan HDP'li milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, eski Twitch yayıncısı Jahrein kullanıcı adıyla bilinen Ahmet Sonuç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Geçtiğimiz senelerde Twitch'te yayın yapan Jahrein, Twitter'da yaptığı siyasi tartışmalarıyla birçok kez gündem konusu haline geldi. Aynur Doğan konserinin iptal edildiğini duyuran HDP'li milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun paylaşımına yanıt veren Jahrein hakkında suç duyurusunda bulunuldu.

JAHREIN HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun geçtiğimiz haftalardaki konser yasaklarına karşı yaptığı paylaşımın altına tweet atan Jahrein, "Önemli değil Ömer. Almanya'daki konserlere katılırsın..." sözlerine yer verdi. Bu tweetin üzerine ise Gergerlioğlu, Jahrein hakkında suç duyurusunda bulundu.

"SUÇU İŞ HALİNE GETİRMİŞ"

Twitter'dan konser yasağı tweetini alıntılayan Jahrein, "Aşağıdaki twitimi kaldıramayan Gergerlioğlu hakkımda suç duyurusunda bulunmuş." sözlerine yer verdi ve "Gergerlioğlu bir de bana 'suçu iş haline getirmiş' diyor suç duyurusunda." şeklinde açıklamada bulundu.

Aynur Doğan konseri fitili ateşledi! HDP'li Ömer Gergerlioğlu, Jahrein hakkında suç duyurusunda bulundu

AYNUR DOĞAN KONSERİ FİTİLİ ATEŞLEDİ

26 Mayıs tarihinde Aynur Doğan'ın konserinin iptal edildiğini paylaşan HDP'li milletvekili Gergerlioğlu, "Kürtçeyi çok zararlı buluyor AK Parti iktidarı" sözlerine karşın yanıt veren Jahrein, "Önemli değil Ömer. Gider Almanya'daki konserlere katılırsın." dedi.

Aynur Doğan konseri fitili ateşledi! HDP'li Ömer Gergerlioğlu, Jahrein hakkında suç duyurusunda bulundu

"KONU KÜRTLER VE KÜRT DİLİ DEĞİL"

Gergerlioğlu'nun tweetini alıntılayan Jahrein, 26 Mayıs'taki tweetinde son olarak "Konunun Kürtler ve Kürt dili olmadığını adınız gibi biliyorsunuz. Naratifi değiştirmeye çalışmayın…" sözlerine yer verdi.

Aynur Doğan konseri fitili ateşledi! HDP'li Ömer Gergerlioğlu, Jahrein hakkında suç duyurusunda bulundu

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Ömer Faruk Gergerlioğlu Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title