Haberler

Fethiye'de Kürek Şampiyonası Heyecanı

- Fethiye'de Kürek Şampiyonası heyecanıMUĞLA - Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye Körfezi'nde düzenlenen Kürek Şampiyonası'nda 17 kulüpten 280'e yakın sporcu mücadele ediyor.

- Fethiye'de Kürek Şampiyonası heyecanı

MUĞLA - Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye Körfezi'nde düzenlenen Kürek Şampiyonası'nda 17 kulüpten 280'e yakın sporcu mücadele ediyor. Güneşli ve güzel bir havada başlayan şampiyonanın iki gün süreceği ve dereceye giren sporculara madalya ve kupalarının verileceği öğrenildi.

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Fethiye'de başlayan Akdeniz Kupası; Gençler, Yıldızlar ve Deniz Küreği yarışmalarında 5 sınıfta değişik kategorilerde yarışmalar yapılıyor. Güneşli ve güzel bir havada başlayan yarışmaları Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşsever'in yanı sıra, Fethiye belediye Başkanı Behçet Saatcı, Kürek Federasyonu yönetim kurulu üyeleri Gürsel Şen, Nasuh Dinçer, Saadettin Haymana, Serdar Zagralı ile daire amirleri ve belediye yetkilileri ile sporcu yakınları da izliyor. 17 kulüpten 280'e yakın genç sporcunun Gençler, Yıldızlar ve Deniz Küreği branşlarında ortaya koyduğu mücadele ilgiyle izlendi. Bin metrelik parkurda, sporcuların finişe geçtiği anda arkadaşlarının çığlıklarıyla son hamleleri büyük ilgi çekti. Şampiyonada dereceye giren sporculara madalyalarını Federasyon Başkanı İlhami İşsever, Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ile Federasyon Yönetim Kurulu üyeleri sundu.

Dereceye giren sporcular, Fethiye Körfezi'nde inanılmaz şekilde güzel bir yarışma çıkardıklarını, hedeflerinin milli takım olduğunu söylediler.

Türkiye Kürek Federasyonu Başkanı İlhami İşsever, Akdeniz Kupası Kürek yarışmalarının yıllardır yapıldığını belirterek, "Fethiye Belediye Başkanımız, kürek sporuna büyük destek vermiştir. Fethiye Körfezi kürek sporu için çok ideal bir körfez. Fethiye Körfezi'ndeki yarışmalara tüm takımlar gelmek istiyor. Akdeniz Kupası Kürek yarışmalarında 17 kulüpten 280 sporcu katılıyor. 5 sınıfta yapılan yarışmalarda kategoriler tek çifte, iki çifte, dört çifte ve deniz teknesi sınıflarında yapılıyor. Bin metrede yapılan bu yarışmalarda daha çok genç sporcular mücadele ediyor" dedi.

Fethiye Belediye başkanı Behçet Saatcı ise, "Kürek sporunu Fethiye'de amaçladığımız noktada değiliz. Zaman zaman yurt içi ve yurt dışından kürek takımları kamp yapıyor. Burada Balkan Şampiyonası yapılmıştı. Şimdi ülkemizin içinde bulunduğu ortam ve kulüplerin ekonomik durumları, amatör branşlara ayırdıkları pay giderek azalıyor. Fethiye Belediyesi olarak yelken ve kürek Fethiye'nin olmazsa olmazı olduğu için destekliyoruz. Biz denize ne kadar çocuk indirebilirsek, o kadar başarılı oluruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Behçet Saatcı Güneşli Akdeniz Türkiye Spor Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Bakmadan Geçme

BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır? Güneş patlaması ne zaman oldu 2024? #128165 Güneş patlaması dünyaya etkileri nedir, elektrik kesintisi olur mu? NASA'dan uyarı geldi! BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 11 Mayıs günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 11-12 MAYIS | Hafta sonu yağmur yağacak mı, hava nasıl olacak?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title