Haberler

Feridun Kunak kimdir, kaç yaşında? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu Dr. Feridun Kunak nereli, biyografisi!

Güncelleme:

Gündüz kuşağının vazgeçilmez isimlerinden biri olan Feridun Kunak kimdir, aslen nerelidir, kaç yaşında? Sevilen kişiliği ve sempatik halleriyle milyonların dikkatini çeken, hastalıklara çözüm bulan Feridun Kunak kimdir? Demet ve Alişan ile Sabah Sabah konuğu olan Dr. Feridun Kunak ne iş yapıyor? Dr. Feridun Kunak hayatı ve biyografisi nedir?

Sevilen kişiliği ve sempatik halleriyle hastalıklara alternatif çözüm getiren Feridun Kunak merak konusu oldu. PekiFeridun Kunak kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? Dr. Feridun Kunak ne iş yapıyor? Dr. Feridun Kunak hayatı ve biyografisi nedir? İşte detaylar haberimizde...

FERİDUN KUNAK KİMDİR?

Feridun Kunak, 1950 yılında Ankara'da doğmuştur. Aslen Kırım Türklerinden olan ailesi Eskişehir'den Ankara'ya gelip yerleşmişler. Ankara'da Kaleiçi, Cebeci, Aydınlıkevler'de yaşamıştır. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Kunak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Feridun Kunak, 1950 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Kunak, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Bursa Mustafa Kemalpaşa Hükümet Tabipliği, Van Erciş Devlet Hastanesinde Başhekimlik, Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi acil bölüm sorumlusu, Gazi Üniversitesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölümü, Belediye hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı, 1992-2009 Sağlık Bakanlığı Ankara Gazi Devlet Hastanesinde Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak görev yapmıştır.

Eğitimini tamamladıktan sonra belli bir süre devlet hastanelerinde ve özel muayenehanelerinde hizmet sağlayarak görevini başarılı bir şekilde icra eden Feridun Kunak, zaman içerisinde kendisini daha da geliştirmiş ve bu anlamda tanınan isimlerden birisi olmayı da başarmıştır.

Bu tanınırlığı, zaman içerisinde Feridun Kunak için televizyon kanallarının kapısını açtı ve zaman içerisinde kendi ismi ile programlar yaparak ya da çeşitli sağlık programlarına katılarak ülkemizin en çok tanınan doktorlarından birisi olarak da dikkatleri çekmeyi başarmıştır. haberler.com

MESLEKİ KURS VE EĞİTİMLERİ

Temel Ozon Terapi Eğitim Programı

Uluslar arası 2. Nöralterapi Kongresi

* Ağrı tedavisinde NT

* Bozucu alan ve lokomotor sistem rahatsızlıklarında NT

4. Uluslar arası Tıbbi Hipnoz Kongresi

Tıbbi Hipnoz Teorik Bilgiler Kursu

Bi-Digital O-RING Test Semineri

Doğuştan Kalça Çıkığı Kursu

İlk Yardım Temel Kursu

II. Akupunktur Eğitim Semineri

Reconnective Healing Level III. : The Reconnection

Kazalar ve Acil Yardım Sempozyumu

Akupunktur Semineri

I. Ulusal Tıbbi Hipnoz Kongresi

* Anksiyete bozukluklarında hipnozla tedavi

4. Ulusal Hipnoz Derneği Kongresi

III. Akupunktur Eğitim Semineri

Anti-Aging Medikal Estetik Kongresi

7. İleri Cerrahi Atroskopi Kursu

Türk Ortopedi ve Travmatoloji Birliği Derneği Spor Travmatolojisi Kursu

Society of Arthopaedic Surgery and Travmatology Congres

Sıcot Bölgesel ve 14. Milli Türk Ortopedi ve Travmatoloji Kongresi

WFAS 95 Symposium on Acupuncture and QI

Türkiye Spor Hekimleri Derneği I. Milli Spor Hekimliği Kongresi

Bi-Digital O-RING Test Semineri

Reconnective Healing Semineri

III. Ulusal Tıbbi Hipnoz Kongresi

II. Ulusal Akupunktur Kongresi

I. Tıbbi Hipnoz Kursu (Temel Bilgiler ve Pratik Uygulamalar)

II. Basamak Tıbbi Hipnoz Kursu

4. Ulusal Akupunktur Kongresi

Training of National Medical Staff Course

Lazerve Elektro Akupunktur Facelifting, Lympfdranage nach

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Feridun Kunak Feridun Kunak Feridun Kunak Eskişehir Eskişehir Kırım Kırım Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title