Haberler

    Fenerbahçe Farkı Açtı! İşte Puan Durumu ve Kalan Maçlar!

    Süper Lig 23. hafta maç sonuçları ve en son puan durumu burada!

    Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçları tamamlandı. Deplasmanda Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kalan Galatasaray, zirve yarışında 6 puan geriye düştü.

    Ligin 23. haftasında Rize ekibine konuk olan sarı-kırmızılı takım, ilk yarı sonunda soyunma odasına golsüz beraberlikle girdi. 61. dakikada Sneijder'in soldan kullandığı köşe atışında, ceza alanı içinde topla buluşan Chedjou'nun kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen Galatasaray, son dakikalara kadar üstünlüğünü korudu. Çaykur Rizespor, farkı açacak golü bir türlü bulamayan rakibi karşısında 85. dakikada penaltı kazandı. Tevfik Köse'nin kaleci Muslera tarafından düşürülmesiyle verilen penaltı atışını gole çeviren Kweuke, maçın skorunu belirledi: 1-1.

    Fenerbahçe'nin haftayı 3 puanla kapatmasının ardından deplasmandan bir puanla dönen Galatasaray, zirve yarışında yara aldı. 45 puana ulaşan sarı-kırmızılı takımın, Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı 6'ya çıktı.

    Düşme hattında gezinen ve zorlu maçtan bir puan çıkaran, Çaykur Rizespor 22 puan ve averajla 16. sırada yer aldı.

    Sahasında Sanica Boru Elazığspor'a 3-1 yenilen Sivasspor, puan kaybına rağmen 36 puanla 4. sıradaki yerini korudu. Sivasspor'da 32. dakikada Burhpan'ın golüne karşılık Elazığ ekibi, 8. (penaltıdan) ve 67. dakikalarda Deniz, 71. dakikada ise Serdar Özkan'ın golleriyle sonuca gitti. Sanica Boru Elazığspor, 26 puanla iki basamak birden atlayarak 13. sıraya yerleşti.

    Kayseri Erciyesspor, deplasmanda Kayserispor'u, 44 ve 55. dakikalarda Edinho, 81 ve 86. dakikalarda Ibricic'in golleriyle 4-0 yendi. Düşme hattındaki takımların mücadelesinde Kayserispor, 16 puanla son sıradan kurtulamazken, Kayseri Erciyesspor 22 puan ve averajla 17. sırada yer aldı.

    Torku Konayspor ile Trabzonspor arasındaki karşılaşma ise golsüz berabere tamamlandı.

    Haftanın diğer maçlarında, sahasında Gençlerbirliği'ni penaltılardan bulduğu gollerle 2-0 mağlup eden Fenerbahçe 51 puanla zirvedeki yerini korudu. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda kadın ve çocuk taraftarların izlediği maçta sarı-lacivertli ekibin her iki golünü de Emre Belözoğlu penaltıdan kaydetti. Belözoğlu, 57. ve 71. dakikalarda takımı lehine verilen penaltıları gole çevirdi ve galibiyetin mimarı oldu.

    Gaziantepspor, deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenerken, Eskişehirspor ile Kasımpaşa arasındaki maç golsüz eşitlikle tamamlandı.

    Haftanın açılış maçında Akhisar Belediyespor, Bursaspor'u 2-1 yenmiş ve Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor ise Atatürk Olimpiyat Stadı'nda golsüz berabere kalmıştı.

    Spor Toto Süper Lig'de 23. hafta maçlarında alınan sonuçlar, son puan durumu ve gelecek haftanın programı şöyle:

    23. hafta sonuçları

    Akhisar Belediyespor-Bursaspor: 2-1

    Beşiktaş-Medical Park Antalyaspor: 0-0

    Kardemir Karabükspor-Gaziantepspor: 0-1

    Fenerbahçe-Gençlerbirliği: 2-0

    Eskişehirspor-Kasımpaşa: 0-0

    Sivasspor-Elazığspor: 1-3

    Kayserispor-Kayseri Erciyesspor: 0-4

    Torku Konyaspor-Trabzonspor: 0-0

    Çaykur Rizespor-Galatasaray: 1-1

    PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

    İşte kalan maçlar;

    Fenerbahçe ( Kalan maçlar )


    Trabzon (D)
    Kayseri Erciyes
    Gaziantep (D)
    Bursa
    Galatasaray (D)
    MP Antalya
    Beşiktaş (D)
    Çaykur Rize
    Akhisar Belediye (D)
    Kardemir Karabük
    Kayseri (D)

    Galatasaray ( Kalan maçlar )


    MP Antalya (D)
    Akhisar Belediye
    Kardemir Karabük (D)
    Kayseri
    Torku Konya (D)
    Fenerbahçe
    Sivas (D)
    Kasımpaşa
    Elazığ (D)
    Gençlerbirliği
    Trabzon (D)
    Kayseri Erciyes

    Beşiktaş ( Kalan maçlar )


    Eskişehirspor
    Ç. Rizespor (D)
    Akhisar Bld.
    KDÇ Karabük (D)
    Kayserispor
    T. Konyaspor (D)
    Fenerbahçe
    Sivasspor (D)
    Kasımpaşa
    SB Elazığspor (D)
    Gençlerbirliği

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title