Haberler

Fatih Terim istifa etti mi 2021? Fatih Terim basın açıklaması

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Yeni Malatyaspor'u 3-1 yendikleri maçın ardından açıklamalar yaptı. Tecrübeli çalıştırıcı "31 Mayıs tarihi itibarıyla mukavelem bitiyor. Gereğine uyduk. Bazı zamanlar istifa zamanlarıydı ama yapmadım Galatasaray'ın hatırı için. Sözümüzü yerine getirdik" ifadelerini kullandı.

FATİH TERİM'DEN (İMPARATOR) BASIN AÇIKLAMASI

Terim'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

"Birçok unsurla beraber uğraşıyorsunuz. Oyuncularıma teşekkür ettim onlarla helalleşirken. Biz hiç bırakmadık. Çok da yaklaştık. Kısmet değilmiş..."

"O KADAR ÇOK ŞEYLE UĞRAŞTIK Kİ.."

"O kadar çok şeyle uğraştık ki... TFF ve kurullarına göğsümüzü germişken, TFF ve kurullarına teşekkür edenlerle bile karşılaşıyoruz. Her yerle ayrı uğraş, bir de içeriyle uğraş. Açıkçası bu yarışı çok önce bitirmemiz gerekirdi. Çok ciddi yaralar verdiler bize. Herkese rağmen olabilir miydik... Her şampiyonluğun 'buna rağmen' detayı vardır, bu şampiyonluğun bu detayları fazla olacaktı"

"GALATASARAY'LA GURUR DUYUYORUM"

"Galatasaray'la gurur duyuyorum. Yalnızım dediğimde çok şey ifade ettim de maalesef anlamadılar. Rakiplerin hepsini tebrik ediyorum. Kolay değil. Herkes evindeyken biz televizyondaki aktörleri oynadık. Rakipler, hatta aleyhimize çalışanlar, düşmanlarımız bile bildiğimiz şeyler. İçtekiler daha tehlikeli. Galatasaray bunların hepsini aşmalı."

GÖZTEPE YÖNETİMİ MAÇTAN ÖNCE TRİBÜNÜ TERK ETTİ

Süper Lig'in son haftasında Göztepe ile Beşiktaş'ı İzmir'de karşı karşıya getiren maç öncesi tribünde kontenjan krizi yaşandı.

Göztepe yönetimi, Gürsel Aksel Stadı'ndaki maçı tribünden takip etmeme kararı aldı. Sarı-kırmızılılar protokol tribününün akreditasyon listesini iptal etti.

Göztepe yönetiminden yapılan açıklamada, "Kendi evinde misafir konumuna düşmek istemeyen Göztepe yönetimi maça girmiyor" ifadesi yer aldı.

Koronavirüs pandemisinde tribün kısıtlaması uygulanırken Beşiktaş cephesi Gürsel Aksel Stadı'nda 91 kişilik kontenjan talep etmiş, Göztepe konuk yönetime 20 kişilik yer ayırabileceğini belirtmişti.

GENÇLERBİRLİĞİ KÜME DÜŞEN SON EKİP

Spor Toto Süper Lig'in 42. haftasında Trabzonspor sahasında Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti ve Başkent ekibi küme düştü.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 45. dakikada Ekuban ve 87'de Afobe kaydetti. Gençlerbirliği'nin 52'de Ayite ile bulduğu gol puan almak için yeterli olmadı.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 71'e çıkardı ve ligi 4. sırada tamamladı. 38 puanda kalan konuk Gençlerbirliği ise TFF 1. Lig'e düşen dördüncü takım oldu.

İKİ KRİTİK MAÇTAN NOTLAR

İzmir'deki ilk yarıda sahaya sakat Diabate dışında ideal karosuyla çıkan Göztepe daha etkin olan taraftı. Ndiaye'nin nefis kafası da üst direğe katıldı. Soner'in nefis frikiğini ise kaleci Ersin zorlukla kornere çldi. Kaptan Halil'le gelişen Göztepe ataklarını BJK defansını durdurmada zorlandı.

İzmir'de protokol krizi yaşandı. Göztepeli yöneticiler protokolden çekildi. Stat dışında da iki takım taraftarları arasında gerginlik yaşandı. BJK kafilesinin pandemi yasaklarına rağmen nasıl konvoy oluşturabildiği anlaşılamadı. Bazı Göztepe taraftarları da stat yakınında BJK konvoyuna tepki gösterdi.

İKİNCİ YARILAR HEYECAN FIRTINASIYDI

İkinci yarıların ilk 15 dakikasında Trabzon'da Gençlerbrliği beraberlik sayısını kaydederken bu yarıya hızlı ve atak başlayan GS de Halil ve Babel'in golleriyle öne geçen taraf oldu. FB ise Sosa'nın ayağından bir penaltı kaçırdı.

İzmir'de BJK 68'de penaltı kazandı. Fırat Aydınus'un kararını VAR da onayladı ve 69'da topu beyaz noktaya diken BJK'nın son haftalardaki yıldızı Gezzal takımını 2-1 öne geçiren golü kaleci İrfan Can ve topu ayrı köşelere göndererek kaydetti. 73'te gole yaklaşan taraf Josef'in yakın mesafeden kafasıyla BJK oldu ama kaleci İrfan Can iyi yer tutarak topu bloke etmeyi başardı. İki dakika sonra gelişen etkili konuk ekip atağında Gökhan'ın şutu üstten dışarı çıktı. İlk yarıda daha diri ve etkili olan taraf Göztepe iken bu yarıda oyunun kontrolü siyah beyazlılara geçti.

İstanbul'da GS 90+3'te Oğulcan ile üçüncü golü buldu ve bu skor ile GS-BJK arasındaki averaj farkı bire indi. Ancak BJK'nın attığı gol daha fazla olduğu için GS'nin iki gol daha bulması gerekiyor.

Kayseri'de ise FB 89'da kazandığı penaltıyı Valencia ile gole çevirerek skoru 1-1' getirdi.

Trabzon'da 2-1 kaybeden Gençlerbirliği gözyaşları arasında Süper Lig'e veda eden dördüncü takım oldu.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Fatih Terim Gündem Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title