Haberler

Evlenmek İçin 05.05.2015'i Seçtiler

Güncelleme:

Zonguldak'ta da unutulmaz bir tarihte dünya evine girmek isteyen 14 çift, nikah tarihlerini 05.05.2015'e denk getirdi. Kentte 05.05.2015 tarihinde evlenmek isteyen çiftler, Zonguldak Belediyesi Evlendirme Dairesi'ne aylar önce başvurdu. Bugün için randevu verilen çiftler, 05.05.2015'te nikahlanmanın heyecanını yaşadı.Evlilik için özel tarihi seçen Merve Sarı ve Mustafa Baloğlu çifti, gazetecilere yaptığı açılamada, 6 ay önce nikahlanmaya karar vererek belediyeye müracaatlarını yaptıklarını söyledi.

Nikahlarının unutulmaz bir tarihte olmasının mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Mustafa Baloğlu, "Ailemiz ve dostlarımızın katılımıyla nikahımız kıyıldı. Erkekler genelde özel günleri unutabiliyor. Ancak benim bu tarihi unutmam mümkün değil" dedi.Sinem İkiel ve Ramazan Uçar çifti de 9 yıldır birlikte olduklarını dile getirerek, özel bir hatıra olması için bu tarihi seçtiklerini dile getirdi.Zonguldak Belediyesi evlendirme memuru Hayri Çetinkaya ise kentteki 14 çiftin bu tarihte evlenmek için kendilerine başvurduğunu belirterek "Özel tarihler için nikah müracaatları her yıl artış gösteriyor" dedi.

Elbistan'da çiftler evlilik için 05.05.2015'i seçti Elbistan ilçesinde çiftler evlilik için 05.05.2015 tarihini seçti. Akılda kalıcı olması ve uğur getireceği düşüncesiyle nikah tarihlerini 05.05.2015'e denk getiren 12 çift, günler öncesinden Elbistan Belediyesi Nikah Memurluğu'na başvurdu."Dünya evi"ne girdikleri tarihin unutulmamasını isteyen çiftler, ailelerinin ve arkadaşlarının huzurunda mutluluğa 'evet' dediler.Öğretmen Merve Aydın ile inşaat mühendisi Ahmet Mutlu çifti de, 5 Mayıs'ta evlenen çiftlerden biri oldu.Bu tarihi özellikle seçmediklerini anlatan Merve ve Ahmet Mutlu çifti, "Bilerek bu tarihi denk getirmedik. Aklımızda yoktu. Fakat 05.50.15'in denk gelmesi de bizim için güzel oldu. Mutluyuz" dedi.

Evlenmek için 05.05.2015'i seçtiler- Aksaray'da nikah günleri unutulmaz olsun isteyen çiftler, evlenme tarihlerini "05.05.2015"e denk getirdi Aksaray'da unutulmaz bir tarihte evlenmek isteyen çiftler, özel bir tarihte evlenmenin mutluluğunu yaşadı.Kentte, 05.05.2015 tarihinde evlenen İrfan Batur ve Ayşe Çavuşoğlu, özellikle nikah tarihlerini unutulmayacak bir güne denk getirmek için iki ay beklediklerini, bugün dünya evine girecekleri için heyecanlı olduklarını belirtti. Aylar öncesinden nikah tarihi için plan yaptıklarını ifade eden çift, "Hafızalarda kalıcı olması için 05.05.2015 tarihini özellikle seçtik. Yaklaşık iki ay bekledik bu tarih için. Çok mutluyuz" diye konuştu.Aksaray Belediyesi evlendirme memuru Turgut Ceylan ise, nikahını kıydırmak için 14 çiftin başvurduğunu kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Baloğlu Merve Sarı Zonguldak Aksaray Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title