Haberler

Esra Erol'da kan donduran olay! "Eşim bebeğimizi öldürüp poşete koydu" diyen genç adam yardım istedi

Güncelleme:

Esra Erol'un programına çıkan İsmail Panoğlu, ilk bebeğini doğumdan sonra öldürdüğünü iddia ettiği eşinin 2 çocuğuyla evden kaçtığını söyleyerek yardım istedi. Canlı yayında korkunç olayı anlatan Panoğlu, "Eşim ilk doğumdan sonra bebeğin ağzına peçete sokup boğmuş sonra da poşete koyarak sobanın yanına koymuşlar" dedi.

Hafta içi her gün ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'un programında kan donduran bir olay işlenmeye başladı. Gaziantep'te yaşayan İsmail Panoğlu, kendisini en yakın akrabasıyla aldatan eşi Rümeysa'nın çocuklarını alarak evi terk ettiğini söyledi. Canlı yayında yaşadıklarından bahseden genç adam, eşinin ilk bebeğini öldürdüğünü bunun için de hapis cezasına çarptırıldığını anlattı.

"EŞİM, İLK BEBEĞİMİZİ ÖLDÜRDÜ"

Eşinin henüz 17 yaşındayken kendisine kaçtığını söyleyen İsmail Panoğlu, "Biz 3 gün beraber kaldık o esnada hamile kalmış. 10 ay sonra kapıma polis gelip Rümeysa'nın bebeği öldürdüğünü söyleyerek 'çocuk senden mi?' diye sordu. Rümeysa'nın hamile kaldığını eve gelen polislerden öğrendim. Kendi evinde doğum yapmış. Çocuğu banyodaki sobanın oraya koymuşlar. Bundan dolayı Rümeysa ceza aldı. Mahkemede konuşmadı. 15 yıl ceza aldı. Bebeğin ağzına peçete sokup boğmuş sonra da poşete koyarak sobanın yanına koymuşlar. Bana 'seni öldürürüz' diyerek zorla evlendirdiler" şeklinde konuştu.

Esra Erol'da kan donduran olay! 'Eşim bebeğimizi öldürüp poşete koydu' diyen genç adam yardım istedi

"EVE GELEN EKİP BEBEĞİ ÖLÜ OLARAK BULMUŞ"

Bebeğin cansız bedeninin nasıl bulunduğunu anlatan Esra Erol, "Doğumdan sonra Rümeysa'nın kanaması olmuş ve hastaneye gitmişler. Başına ne geldiği sorgulandığında doğum yaptığı öğrenilmiş ve bebeğin nerede olduğu sorgulanmış. Eve gelen ekip bebeği poşetin içinde ölü olarak buluyor. Aslında olaylar böyle ortaya çıkıyor" dedi.

Rümeysa'nın iki çocuğunu da öldürmesinden korktuğunu söyleyen İsmail Bey, Esra Erol'a daha önce çıkmak istediğini ancak eşinin ailesi tarafından ölümle tehdit edildiğini söyledi.

RÜMEYSA YAŞADIKLARINI ANLATTI

16 yaşındaki hamile kaldığını ve bebeğini evde dünyaya getirdiğini söyleyen Rümeysa, ise eşinin iddialarının ardından telefonla canlı yayına bağlandı. Yaşadıklarını anlatan Rümeyse şunları söyledi: "Kendisiyle internetten tanıştık ve beni bir şekilde kandırarak istediğini yaptı. Kaç kere beni istemeye geldiler ama ailem vermedi. Ben o sırada hamile kaldığımı bilmiyordum. Ailem de yaşım küçük olduğu için anlamadı. Bir kere hastaneye gittik onda da hamile olduğumu öğrendim. Ben de onu aradım ama ulaşamadım. Ben bebeğin ölüm olayını anlatmak istemiyorum çünkü psikolojim bozuluyor. Ben bu olaydan sonra cezaevine girdim. Ben içerdeyken ailem İsmail'le evlenmemi planladı."

Esra Erol'da kan donduran olay! 'Eşim bebeğimizi öldürüp poşete koydu' diyen genç adam yardım istedi

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Esra Erol Atv Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (1)

lavinia :

Allah senin belanı versin kadın

14
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title