Haberler

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. bölüm izle

Güncelleme:

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölüm Salı akşamı ATV'de ekrana geldi. İzleyenler EDHO 149. bölüm fragmanı yayımlandı mı sorusunu araştırıyor. Silahları saklayan Alparslan önemli bir ayrıntıyı gözden kaçırarak elindekilerden de olur. EDHO 149. bölüm fragmanı, 148. son bölüm haberimizde…

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı merak ediliyor. Sevilen dizinin yayımlanan son bölümünde; Alparslan'ın hatası Tufan ve oğluna zarar verir. Hızır Çakırbeyli, silahların Sınırsızların elinde olmasına neden olan bir köstebek olduğunu bilir ve harekete geçer. EDHO 148. bölüm özeti, 149. bölüm fragmanı, oyuncuları…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 148. BÖLÜM ÖZETİ

Tufan'ı oğlunun canıyla tehdit ederek silahları ele geçirmeyi başaran Altan, planlarını yaparken Çakırbeylileri nasıl hafife aldığını çok geçmeden anlayacaktır. Alparslan, yine öngörülü davranarak herkesten gizli bir tedbir almış, mermileri kimsenin bilmediği ayrı bir depoya saklamıştır. Çok önemli bir buluş olan silahın asıl değeri mermilerinde olduğundan Altan'ın tüm çabası boşa gitmiş olacaktır. Bu başarısızlık yüzünden en çok canı yanacak kişi olan Tufan ise oğlunu Sınırsızların elinden kurtarabilmek için işbirliği yapmaya devam edecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. bölüm izle

Silahlarını kaybeden Hızır, düşmanlarına karşı gücünü ve ortaklarına karşı itibarını da kaybetmemek için derhal harekete geçmesi gerektiğini bilmektedir. Silahların olduğu deponun yerini Sınırsızlarla paylaşan bir hain olduğunu anlamakta gecikmez.Mermiler üzerinden yapacağı planla hem düşmanını tuzağa çekmeyi hem de masaya ihanet eden kişiyi bulmayı amaçlayacaktır. Bir taraftan masasını kurtarmak için mücadele verirken diğer taraftan Altan ile birlikte hareket ettiğini öğrendiği Sevda'nın da peşine düşecektir.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. bölüm izle

EDHO 149. BÖLÜM FRAGMANI

ATV ekranlarının fenomen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 148. bölüm ile Salı akşamı izleyenler karşısındaydı. Dizi severler EDHO'nın yeni bölüm fragmanını merak ediyor. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı ise henüz yayımlanmadı. Yeni bölüm fragmanı paylaşıldığında haberimizden takip edebilirsiniz.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 149. bölüm fragmanı yayınlandı mı? EDHO 148. bölüm izle

EDHO OYUNCULARI

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin güçlü oyuncu kadrosunda; Hızır Çakırbeyli – Oktay Kaynarca, Alpaslan Çakırbeyli– Yunus Emre Yıldırımer, İlyas Çakırbeyli – Ozan Akbaba, Hayriye Çakırbeyli – Sabina Toziya, Şahin Ağa – Turgay Tanülkü, Hurşit Dere – Haydar Şişman, Hızır Ali Çakırbeyli – Yalçın Hafızoğlu, Nazlı– Müjde Uzman, Servet – Tuna Orhan, Civciv – Sinan Demirer, Selim – Bahattin Doğan, Enişte – Hakan Karsak , Vehbi – Yüksel Arıcı, Lütfiye – Yasemin Sakallıoğlu, Avukat Özgür – Nihan Taşyürek, Esra – Sevcan Yaşar, Serpil– Demet İyigün, Zeki– Koray Şahinbaş, Mine – Gözde Okur, Ömür Façalı – Ceren Benderlioğlu yer alıyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title