Haberler

Eski Milletvekili Mehmet Seven, CHP'li Eski İl Başkanı ve Geçmiş Dönem Belediye Başkan Adayını...

Anavatan Partisi’nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski il başkanının üyelere gönderdiği bayram tebrik kartını eleştirerek, “Utanmasalar milletvekili yazacaklar” dedi.

Anavatan Partisi'nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski il başkanının üyelere gönderdiği bayram tebrik kartını eleştirerek, "Utanmasalar milletvekili yazacaklar" dedi.

Bir süreden beridir de CHP'de siyaset yapan Mehmet Seven, CHP Bilecik eski il başkanı ve 25. dönem CHP Bilecik Milletvekili 2'inci sıra adayı Çağatay Karaahmet'in Ramazan Bayramı öncesi parti üyelere gönderdiği tebrik kartının üzerindeki '25. Dönem CHP Milletvekili Adayı' yazısını sert bir dille eleştirdi. Seven, geçen hafta bir bayram yaşadıklarını ve vatandaşların birbirleri ile bayramlaştığı belirterek, "Bu bayramlaşma vatandaşların yanı sıra yapılan devlet protokolü ile siyasilerde bayramlaştı. Ama maalesef bazı şeyler görüyorum. Burada bizim Sayın eski il başkanımız, Milletvekili adayı kardeşimiz 'Bayramınızı kutlar, sağlık, mutluluk ve esenlik dileklerimle saygılarımı sunarım' diye bir tebrik kartı göndermiş ve buraya kadar her şey çok güzel. Avukat Ali Çağatay Karaahmet yazmış çok güzel, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski il başkanı yazmış, o da çok güzel. Devam edelim '25'inci dönem Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bilecik milletvekili adayı' yazdırmış. Millet senin aday olduğunu biliyor bunu millet. Geçti o artık o 25'inci dönem geride kaldı. 26'ncıya baksın. Ben milletvekilliği yaptığım zamanlarda ihtilal sonrası kurucu meclis üyeliğine aday olduk. O zaman benim onu da yazmam lazım. Seçilmediğim bir şeyi neden yazayım ki, ne gerek var. İl Başkanlığını yazmış bu çok güzel. İl Başkanı olmuştur, yapmıştır. Ama şimdi milletvekili adayı zurnanın son deliği" dedi.

"SIKILMADAN BURAYA SEÇİLMİŞ MİLLETVEKİLİ GİBİ YAZABİLİR"

Seven, konuşmasının devamında üyelere gönderdiği tebrik kartına sıkılmadan seçilmiş milletvekili gibi yazdırabileceğini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti.

"Bu böyle yazılır mı, yazılmaz mı onu kendi taktirine bırakıyorum. Hiç gereği yok. Sıkılmasalar buraya seçilmiş milletvekili gibi yazabilirler. Demek ki bu kadar meraklılar. O zaman devam edecekler, bu işe devam edecekler. Böyle yazarak değil, milletin içine çıkarak, milletin içinde görünerek, milletin iyi veya kötü gününde orada bulunmayla veya diğer konularda günlerde halkın arasında olacaklar. Bu iş direkt sevgiden geçiyor. Parayla pulla da geçmiyor. Bugün CHP Milletvekili Yaşar Tüzün, geçmiş dönem MHP Milletvekilliği yapmış Bahattin Şeker bu kadar parayı harcamasaydı hiçbir şey yapmasalar dahi sonuç yine aynı çıkacaktı. Tecrübe konuşuyor. Bu işlerin parayla pulla alakası yok. Adamın yüreği önemli. Adam vereceği yeri bilir. Sen trilyon versen vermez başka yere. Mesela düğünün var gelen misafirlere mutlaka bir şey ikram edeceksin. Onlarla güzel ilişkiler içerisinde bulunacaksın. Onları en iyi şekilde ağırlayacaksın. Ama bu demek değildir ki çok para sarf eden milletvekili olur. Bahattin kardeşimiz o kadar köye yardımı var, her ilçede her köyde eseri var. Demek ki olmayınca olmuyor. Buradan da ne çıkıyor, demek ki bu iş parayla olmuyor. ya bir yerde hata yapıyor insanlar ya da yapmıyor bilmiyorum. Tebrik kartı çok güzel bir şey, ama bunu buraya bu şekilde yazmasa daha güzel." - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Seven Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title