Haberler

İzmir'de kan donduran gece! Eski eşini öldürdü, annesi ile komşusunu yaralayıp intihar etti

Güncelleme:

İzmir'de, sokakta karşılaştığı boşandığı eşi Çilem Kılıç'ı tabanca ile vurarak öldürdükten sonra genç kadının annesi ve komşusunu da yaralayan Alper Gül, ardından intihar etti.

İzmir'in Dikili ilçesinde, saat 21.00 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi 32 sokak ile 13 sokak kesişiminde korkunç bir olay meydana geldi.

İddiaya göre, Alper Gül eski eşi Çilem Kılıç ile sokakta karşılaştı. İkili arasında başlayan tartışmanın büyümesi üzerine belinden tabancasını çıkaran Alper Gül, çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında Kılıç'a ardı ardına ateş etti. Genç kadın vücuduna isabet eden mermilerle kanlar içerisinde yere yığıldı. Gül, koşarak olay yerinden uzaklaşırken çevrede bulunan vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kılıç'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

İzmir'de kan donduran gece! Eski eşini öldürdü, annesi ile komşusunu yaralayıp intihar ettiÇisem Kılıç

ESKİ KAYINVALİDESİNİN EVİNİ BASTI

Sokak ortasında eski eşini vuran Alper Gül, ardından eski kayınvalidesi Selime Özduran'ın evini bastı. Saldırgan burada da Özduran ile evde misafir olan Sibel Yarcı'ya da ateş açtı. Silah sesleri üzerine komşuları polise haber verirken, kısa süre sonra Gül, tabanca ile kendine ateş açarak intihar etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Gül'ün hayatını kaybettiği belirlenirken, yaralı oldukları saptanan Özduran ile Yarcı, ambulanslarla Bergama Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayla ilgili araştırma başlatan polis, intihar ettiğini anlaşılan Alper Gül'ün kısa süre önce eski eşini sokak ortasında öldüren kişi olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İzmir'de kan donduran gece! Eski eşini öldürdü, annesi ile komşusunu yaralayıp intihar ettiAlper Gül

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPMIŞ

Öte yandan, eski eşi Çilem Kılıç'ı öldürüp, annesi ve komşusunu yaralayan Alper Gül'ün, sosyal medya hesabından olay öncesi yaptığı paylaşımı dikkat çekti. İntihar ederek yaşamına son veren Gül'ün paylaşımında, "Sen kimle dans ettiğini bilmiyorsun. Beni de zerre kadar tanımamışsın. Böyle devam et seni şeytan. Bakalım ne olacak" ifadelerini kullandığı ve paylaşıma 'Bedeli var' isimli bir şarkı eklediği görüldü.

İzmir'de kan donduran gece! Eski eşini öldürdü, annesi ile komşusunu yaralayıp intihar etti

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Dikili Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (3)

okletyus:

ne yaşandı bilmem ama her şeye son vermek için yapılmış son hamle, bunu sadece kadınlardan psikolojik saldırı görmüş bey''efendiler bilir. psikiyatri olduğum halde bir çok hastam bey''lerden ve kadınların bitmek bilmeyen çilelerini saçmalıklarını dinlemekten ufak bir züccaciye açmayı düşünüyorum. Gözünüz doymuyorsa toprağa yakınsınız demektir. olanla yetin ve şartları zorlama empati kur kadınsın ilah değil. Suç meşrulaştırılamaz savunmuyorum ama biz kadınlar ne istediğmizi bilmiyoruz. . .

11
10
yanıtYanıtla
Benimde meselem:

Aynı sorun bendede var ...kendimi ne zaman frenleyeceğim bilemiyorum ...

3
2
yanıtYanıtla
vatandaş.:

Allah hayırlısını versin deyip; geleceğe bakıp, yoluna devam edeceksin. Yeterki pes etme hayattaki diğer güzellikleri görmeye çalış. Öyle bir güzelikle karşılaşırsınki sen bile şaşırırsın. Her zorluktan sonra bir kolaylık vardır.

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title