Haberler

Erdoğan: İsrail'le Olumlu Bir Şey Düşünmemiz Mümkün Değil

Güncelleme:

Cuma namazı çıkışı Gazze ile ilgili açıklamalarda bulunan Başbakan Erdoğan, "Ben görevde olduğum müddetçe İsrail'le olumlu bir şey düşünmem mümkün değil." dedi.

Başbakan Erdoğan, Cuma namazı sonrası Gazze'ye kara harekatıyla ilgili açıklama yaptı. Erdoğan, "İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir, Ortadoğu'da barışını tehdit eden bir ülkedir. Dolayısıyla da Türkiye olarak biz kendimiz bir defa, şahsen ben bu görevde bulunduğum sürece, hiç bir zaman İsrail ile zaman olumlu bir şey düşünemem." dedi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

"Bir devlet terörü estiren İsrail’e karşı bizim olumlu bakmamız mümkün değil. Uluslararası kara sularında terör estirmişti. Bundan sonra bizim üç şartımız vardı. Özür, tazminat ve filistin ambargosu."

"İSRAİL ÖZÜR DİLEDİ, ŞAHİDİ BAŞKAN OBAMA'DIR"

"İsrail özür diledi. Bunun şahidi de Amerika’nın başkanı Obama’dır. Daha sonra tazminatta olumlu noktaya gelindi. Fakat ambargonun kaldırılması noktasında bize imzalanacak dendi."

"DAVOS'TA SÖYLEMİŞTİM"

"Burada bir gerçeği ortaya koymamız lazım. İsrail’in attığı bu adımların arkasında 3 çocuğun öldürülmesi filan yok. Çocukları en iyi öldürmesini bilen devlettir. Bunu ben daha önce Davos’ta söylemiştim. O zaman hatırlarsanız yine plajda çocukları vurmuşlardı, şimdi yine öldürdüler. Şu anda insanlığın vicdanı sızlamıyor ve maalesef aynı zulmüne orantısız güç kullanımıyla saldırmaya devam ediyor."

"ÇAĞRIM İSLAM DÜNYASINA"

"Dün söylediğim gibi çağrım İslam dünyasınadır. İsrail’e karşı tavrını ortaya net koymadığı sürece bu sıkıntılar daha çok sürecektir. Bizim tavrımız nettir. Biz israille olan ilişkiler noktasındaki şeyimizi adeta sıfırlamış noktasındaydık. İsrail şu anda soykırım yapıyor."

"İSRAİL İLE OLUMLU BİR ŞEY DÜŞÜNEMEM"

"İsrail dünyada barışı tehdit eden bir ülkedir, Ortadoğu'da barışını tehdit eden bir ülkedir. Dolayısıyla da Türkiye olarak biz kendimiz bir defa, şahsen ben bu görevde bulunduğum sürece, hiç bir zaman İsrail ile zaman olumlu bir şey düşünemem."

"ŞİRİN GÖRÜNME GAYRETİNDE OLMADIM"

"Tayyip Erdoğan'ı, farklı bir şekilde Batı tanımlayabilir. 'Gerilimcidir, gergin bakar, işte şöyledir, böyledir' diyebilirler. Kendilerine göre arayışlar içerisinde olabilirler. Ama ben Hakk'ın ve halkın rızasını kazanmakla görevliyim. Bütün hedefim ve arzum bunun üzerine kuruludur. Ben güçlere şirin görünmenin gayreti içerisinde bugüne kadar olmadım. Bundan sonra da olmayacağım. Çünkü bizim için egemen güçlere şirin görünmek değildir. Aslolan, mazlumların, mağdurların yanında yer almaktır"

İlgili Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (320)

jiyan:

BÜYÜK USTA NASIL KONUŞMUŞ DÜNYA LİERİ

16
26
yanıtYanıtla
hasan:

Başbakan Erdoğan, ''Ben bu görevde olduğum müddetçe İsrail''le olumlu bir şey düşünmem mümkün değil.'' dedi..... Cumhurbaşkanı olunca düşünürüz demek istiyor galiba :)))))

21
16
yanıtYanıtla
Bilgetürk:

İsraile karşı dik duran tek müslüman yönetici Erdoğandır

13
23
yanıtYanıtla
Bilgelicahilhasan22@hotmail.com:

İsrail vatandaşı ve yahudi olmadığı halde cesaret üstün hizmet madalyası alanda tek T.C başkanı olarak tariha geçecek adamda Erdoğandır yalan mı ? Haması ateş kesi bozduran kim düşün bakalım.

yanıt0
yanıt0
TÜRKOĞLUcandan-32@hotmail.com:

Erdoğanın tek düşündüğü kendi ve ailesidir ne Türkiye nede Filistin onun umrunda bile değil sen sen kardeşim bunu birgün anlayacaksın birgün ama birgün

yanıt0
yanıt0
adıyamanlı ersan:

sayın başbakanım şu duruşunu seviyorum taviz verme türk milleti olarak yanındayız yanınızda olmayanlar karşı safa geçebilirçok yaşa

13
21
yanıtYanıtla
rizelii:

Sorgusuz sualsiz aşığım sana

13
20
yanıtYanıtla
elazığ:

Bir Gün Gelecek Öldürmediğim Her Yahudi İçin Bana Sitem Edeceksiniz - Adolf Hitler / Meinkampf

23
10
yanıtYanıtla
ALPERENLER SENİNLE İHSANOĞLU:

ipleri kopardım derken ticaret gemilerinden bahsetmiyor heralde...yahudi cesaret ödülünü hiç konuşmaya gerek yok

20
13
yanıtYanıtla
RİZELİİ:

DOMBRA ÇALIYOR DİNLEYİN, BİZ GELİYORUZ EY DÜNYA AMERİKA İSRAİL KORK TİTRE BİZDEN

2
30
yanıtYanıtla
Tüm 320 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title