Haberler

Erdemir Yönetiminden Tso'ya Taziye Ziyareti

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Demir Çelik ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odasını’nı ziyaret ederek vefat eden eski Başkan Yaşar Tetiker için taziyelerini sundu.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir Demir Çelik ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. yönetimi, Ticaret ve Sanayi Odasını'nı ziyaret ederek vefat eden eski Başkan Yaşar Tetiker için taziyelerini sundu.

Ziyarette Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sertan Yalçın, TSO yönetim kurulu üyeleri, Sibel Demircin, Mehmet Çivici, Mehmet Remzi Alim, ve Abdülkadir Çınar, Erdemir İşletmeler Genel Müdür Yardımcısı Aydın Duman, Erdemir Satın Alma Direktörü Berk Onay, Erdemir İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Aylin Velioğlu yer aldı. Vefat eden Eski TSO Başkanı Yaşar Tetiker'in baba bir adam olduğunu ve Ereğli için çok büyük fedakarlıklar yaptığını anlatan Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkir olduklarını dile getirdi. Orhan konuşmasında "Yaşar beyin kendine has bir karakteri vardı. Biz kendisi ile güzel çalıştık. Sizde zaten aynı yönetimde birlikteydiniz. Her zaman kendisinden istifade ettik. Hakkında 'Baba' diye yazılan bir çok yazı yazıldı. O yazılanların hepsini hak ediyordu. Başınız sağolsun, başımız sağolsun. Bizde TSO'nun bir üyesiyiz sonuçta. Yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine müteşekkiriz. Ereğli'ye birşeyler yapabilmek adına bizimle işbirliği içerisinde çalıştık sizlerinde bildiği üzere. Ereğli'ye çok faydalı işleri oldu. Nakliyecilerle ilgili çalışmada çok büyük katkıları oldu. Belediye ile olan ilişkilerimizde hep hakem oldu. Allah rahmet eylesin tekrar, başımız sağolsun. Kendisini her zaman rahmetle anacağız. Bayrak yarışı devam ediyor. TSO'nun faaliyetleri sürecek. Ereğli'nin ticari ve sanayi hayatının gelişmesi için ne gerekiyorsa birlikte çalışacağız. Erdemir'e düşen görev ne varsa, biz hazırız. Rifat başkan da (Hisarcıklıoğlu) Ereğli'ye büyük önem veriyor. İnanıyorum ki sizinle de birlikte daha güzel noktalara geliriz. Yaşar başkan döneminde katkılarınız hep oldu. Biz inanıyoruz ki bundan sonrada katkılarınız devam edecek. İnşallah hayırlısı olur." dedi.

Yaşar Tetiker'in vefatının kendilerini derinden üzdüğünü belirten Kdz. Ereğli TSO Başkanı Sertan Yalçın ise Erdemir ile ilişkileri daha iyi noktalara taşımak için çalışacaklarını söyledi. Yalçın konuşmasında şu sözlere yer verdi; "Yaşar Başkanımızın vefatı tabi bizleri de derinden etkiledi ve üzdü. Yaşar Başkanımız Ereğli için gelmiş geçmiş en güçlü başkanlardan bir tanesiydi. Bölge için Ereğli için birçok fedakarlıkta bulundu. Ereğli için çok büyük bir kayıp. Dört sene boyunca sizlerde birlikte çalıştınız. Birlikte Ereğli için yapılması gereken ortak noktalarda Erdemir ve Ereğli için ortak payda da buluşabileceğimiz projelerde birlikte hareket ettiniz. Sizlerin bu noktada odamıza desteklerinizi biliyoruz. Özellikle nakliye konusunda olsun, satın alma konusunda da birçok toplantılar gerçekleştirdik. Üyelerimiz tarafından olumlu sonuçlar alındığını takip ediyoruz. Biz Yaşar başkanla başlatmış olduğunuz ikili diyalogların, Ereğli ekonomisi ile ilgili dönemimizde de devam edeceğine inanıyorum. Sizler bunun bir göstergesi olarak en yakın zamanda bu gün biz üyelerimize duyuruları yaptık; Erdemir'in bölgede yaptığı ihalelerin duyurularını biz kendi web sayfamız üzerinden üyelerimize duyurduk. Bu konuda üyelerimiz ihalelere ulaşamadıkları noktasında serzenişleri oluyordu. Oda üyelerimize bu konuda vermiş olduğunuz destekten dolayı teşekkür ederiz. Bu ihalelerde bölgemize pozitif ayrımcılık noktasında bir farklılık oluşturulabilirse Ereğli ekonomisine katkı sağlamış oluruz. Erdemir bizim odamızın en büyük üyesi. Bizler her bir üyemizin sorununda ne kadar çaba gösteriyorsak, Erdemir'in herhangi bir talebi yada sorunu olduğunda bizde Erdemir'in bölgemize katkı sağlaması amacıyla her türlü katkıyı sunmaya, yanlarında olacağımızı bir kez daha söylüyoruz."

Yalçın ziyareti takip eden gazetecilerin 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı. Ziyaret yapılan konuşmaların ardından basına kaplı olarak devam etti. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yaşar Tetiker Demir Çelik Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title