Haberler

Elvan, Kılıçdaroğlu ve Bahçeli'ye Yüklendi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun olayları tribünden seyredip ahkam kesmeye çalıştığını, ’Ben elimi değil, gövdemi taşın altına koyarım’ diyen MHP lideri Bahçeli’nin ise saçının bir telini bile taşın altına koymadığını öne sürdü.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Mersin milletvekili adayı Lütfi Elvan, CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun olayları tribünden seyredip ahkam kesmeye çalıştığını, 'Ben elimi değil, gövdemi taşın altına koyarım' diyen MHP lideri Bahçeli'nin ise saçının bir telini bile taşın altına koymadığını öne sürdü.

AK Parti Mersin İl Teşkilatı, merkez Toroslar ilçesinde Mersin milletvekili adaylarının katılımıyla mini bir miting düzenledi. İlçedeki Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen açık hava toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen Lütfi Elvan, yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yüklendi. AK Parti olarak gece gündüz çalışacaklarını ve 1 Kasım akşamı da seçim zaferini hep birlikte kutlayacaklarını dile getiren Elvan, millete hizmetkar olmak ve milli iradeyi tesis etmek için yola çıktıklarını kaydetti. Yaptıkları hizmetlerle bunu gerçekleştirdiklerini belirten Elvan, milletin 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'yi iktidar yapacağına inandığını vurguladı.

"MUHALEFET PARTİLERİ OTURUP OLANI BİTENİ SEYRETME GİRİŞİMİNDELER"

Türkiye'nin önemli bir süreçten geçtiğine işaret eden Elvan, muhalefet partilerinin bu süreçte köşelerine oturup dışarıdan olan biteni seyretme girişiminde olduklarını söyledi. Elvan, "Başbakanımız, Ankara'daki terör olayından sonra Bahçeli'ye ve Kılıçdaroğlu'na 'Gelin terörü konuşalım. Ortak bir bildiri yayınlayalım' dedi. Ancak Bahçeli, her zaman olduğu gibi yine köşesine çekildi ve 'hayır, hayır, hayır' dedi. Bir parti iktidar olmak, millete hizmet etmek için vardır. Bahçeli, 'Ne millete hizmet ederim ne de iktidar olmak isterim' diyor. Bahçeli'nin anlayışı bu. Bunu da milletimiz gördü. MHP'li kardeşlerimiz de gördü. 'Ben elimi değil, gövdemi taşın altına koyarım' dedi ama saçının bir telini bile taşın altına koymadı. Kılıçdaroğlu, olayları tribünden seyredip ahkam kesmeye çalışıyor. Koalisyon olalım dedik 'hayır' dediler. Sorumluluk almak istemiyorlar. İktidarı paylaşmak istemiyorlar. Köşelerine çekilip 'Acaba AK Parti hata yapar da biz bu hatayı kullanabilir miyiz' diyorlar" dedi.

AK Parti kadrolarının şimdiye kadar millet için çalıştığını, bundan sonra da çalışmaya devam edeceğini vurgulayan Elvan, "AK Parti yine gövdesini taşın altına koydu ve terörle mücadele ediyor. Çünkü biz milletimiz için yola çıktığımızı söylemiştik. Sizin verdiğiniz emaneti yere düşürmedik, düşürmeyeceğiz. Geçmişte birilerinin dediği gibi 'şapkamızı alır gideriz' demedik. Önümüze çok engel çıkardılar. Partimizi kapatmaya çalıştılar. Gelişmenin ve kalkınmanın önünü kesmeye çalıştılar ama başarılı olamadılar, olamayacaklar" diye konuştu.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ise 1 Kasım seçimlerine çok kısa bir süre kaldığını ve çok sıkı çalıştıklarını belirtti. 7 Haziran seçimlerine göre AK Parti adaylarına gösterilen teveccühün çok güzel olduğunun altını çizen Taşpınar, "Bu da 1 Kasım seçimlerinde Mersin'de hem oylarımızı hem de milletvekili sayımızı arttıracağını gösteriyor. 7 Haziran seçimlerinde Toroslar'da birinci olmuş ve çok güzel bir oy almıştık. Allah'ın izniyle 1 Kasım'da Toroslar'da çok daha fazla oy alacağız. Toroslar bizim göz nurumuz, nazar boncuğumuz. Bu bakımdan Toroslar'a çok güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin Milletvekili Mustafa Muhammet Gültak da kimsenin partiye ve davaya küsme lüksünün olmadığının altını çizerek, "Burası benim memleketim, doğup büyüdüğüm yer. Toroslar AK Parti'nin kalesidir. Bugün birlik ve diri olmak zamanıdır. Bugün küsen ve darılan geleceğini kaybeder. Bu yüzden el ele ve kol kola gecesiyle gündüzüyle iktidara tek başımıza yürümek için var gücümüzle çalışacağız. Bu dava var olduğu sürece her zaman bu partide olmaya devam edeceğim. 1 Kasım bayram günümüz ve çocuklarımızın geleceğinin kurtulacağı gün olsun" şeklinde konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kılıçdaroğlu Devlet Bahçeli Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title