Haberler

Samsun'a Yapılacak Otel İçin İlk Anlaşma İmzalandı

Güncelleme:

Starwood Hotels & Resorts ile Tanrıverdi Mensucat Sanayii A.Ş, Samsun'da inşa edilecek olan Sheraton Oteli için anlaşma imzaladı.

Starwood Hotels & Resorts ile Tanrıverdi Mensucat Sanayii A.Ş, Samsun'da inşa edilecek olan Sheraton Oteli için anlaşma imzaladı.

Starwood Hotels & Resorts ile Tanrıverdi Mensucat Sanayii A.Ş Samsun'da inşa edilecek olan Sheraton Oteli için Le Meridien Otel'de imza töreni gerçekleştirdi. İmza törenine, Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale, Tanrıverdi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve davetliler katıldı.

Törende konuşma yapan Starwood Hotels & Resorts Avrupa, Afrika ve Orta Doğu Başkanı Michael Wale "Starwood Sheraton markasına güvenerek girmiş oldukları bu ilk otel işbirliğinden ötürü Tanrıverdi Aile'sine teşekkür etmek isterim" dedi.

Wale, "Yaşam tarzı markalarımızı yenilikçi bir yaklaşımla yönetiyor olmamız bizi rakiplerimizden ayırmaya devam ediyor. İmzalanan bu anlaşma ile Türkiye'de büyüme sözümüzün altını çizerek, Starwood Sheraton markasıyla yükselen şehir Samsun'da yer almaktan gurur duyuyoruz" diye konuştu.

"Samsun'un ilk uluslararası, beş yıldızlı ve en büyük oteli olarak Sheraton Samsun, şehirde bir dönüm noktası olacak" diyen Tanrıverdi Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Tanrıverdi de "Dünyaca ünlü Sheraton markasını önemli bir iş, sanayi ve taşımacılık merkezi olarak gelişmekte olan Samsun'a Starwood Grubu işbirliğiyle getiriyor olmaktan mutluluk duyuyoruz." dedi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz da şunları söyledi;

"Tanrıverdi grubuyla Sheraton Otel yatırımcısı ile arasında bir yatırım imzalandı. Samsun'da yapılmakta olan yaklaşık 500 yataklı bir otelin Sheraton işletmecisi tarafından işletileceği ile ilgili bir kontrat imzalandı. Bunları çok önemsiyoruz. Şehir hayatında konaklama tesisleri sadece kentsel turizmin gelişmesiyle ilgili bir ihtiyaca cevap vermekle kalmıyor, şehir hayatının sosyalleşmesini, iktisadi boyutta kalkınma ihtiyacının yerine getirilmesiyle ilgili konaklama tesislerinin önemi çok büyük. Samsun gelişmekte ve kalkınmakta olan şehirlerden bir tanesi."

Karadeniz kıyısındaki Samsun'un merkezinde yer alacak olan Sheraton Samsun, şehir merkezine 3 kilometre ve Samsun Çarşamba Havaalanı'na sadece 25 kilometre uzaklıkta olması nedeniyle oldukça avantajlı bir konuma sahip olacak. 29 katlı otel Samsun'daki en büyük ve en yüksek bina olup tamamı deniz manzaralı 200 misafir odası ve 20 süitten oluşacaktır. Otel, Piramit Mimarlık ile İstanbul merkezli iç dekorasyon firması Kreatif Mimarlık işbirliğinde dizayn edilmektedir.

Otelde lounge alanı ve roof barın yanı sıra gün boyu hizmet verecek bir restoran, farklı mutfakların sunulacağı alakart restoranlar ve bir lobi bar yer alacak. Sheraton Samsun, büyük balo salonu, 10 toplantı odası, kapsamlı ve modern toplantı ve etkinlik alanları ile iş seyahatleri için de tercih edilecek.

Otelde, beyaz SweetSleeper® yataklar, club odaları ve lounge alanı, Microsoft® destekli Link@Sheraton® çalışma alanı ve Sheraton'a özel tasarlanmış Core Performance destekli Sheraton Fitness® programları gibi Sheraton tescilli pek çok deneyim sunulacak. Ayrıca otel bünyesinde 10 odalı Sheraton Shine Spa, kapalı yüzme havuzu ve mağazalar da yer alacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yusuf Ziya Yılmaz Starwood Samsun Ekonomi Haberler

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

İmamı okla vuran saldırgan, şortlu birinin namaz kılmasına sinirlenmiş

Bazı il ve ilçeleri sayıp 'Sizden nefret ediyorum' diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bazı il ve ilçeleri sayıp "Sizden nefret ediyorum" diyen Mardinli Marilyn Monroe hakkında suç duyurusu

Bakmadan Geçme

ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir? Kripto emojileri X platformundan kaldırıldı mı? Kripto emojileri neden kaldırıldı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 26 Temmuz günün maçları nereden izlenir? İstihare namazı nasıl kılınır? İstihare namazı kaç rekat? İstihareye nasıl yatılır? Rüyada gül görmek ne anlama gelir? Rüyada kırmızı gül görmenin anlamı nedir? SearchGPT nedir? SearchGPT nasıl kullanılır, özellikleri neler? Koç kadını ve Terazi erkeği uyumlu mu? Koç kadını ve Terazi erkeği aşk uyumu nedir? Koç kadını ve Terazi erkeği anlaşabilir mi ? Çakal kaza mı yaptı? Rapçi Çakal nerede kaza yaptı, ne oldu? Kamala Harris kimdir? Kamala Harris kaç yaşında, nereli? Kıyma 4. Sezon 2. Bölüm ne zaman yayınlanacak? Kıyma dizisi nerede yayınlanıyor, konusu ne? Emekli maaş farkları ne zaman yatacak Emekli maaş farkları yattı mı, nasıl sorgulanır? 4A, 4B, 4C emekli maaş farkı sorgulama ÖTV indirimi gelen araçlar hangileri? ÖTV indirimi hangi araçları kapsıyor ? ÖTV indirimi fiyatları ne kadar düşürecek? Cem Özkök kimdir? Cem Özkök kaç yaşında, nereli?
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı! Kamuda tek maaş dönemi başlıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title