Haberler

Yıldız Holding 'Mutlu Et Mutlu Ol Günü'nde Dünyaya Açıldı

Güncelleme:

Kasım ayının 3. perşembe günü kutlanan 'Mutlu Etme Mutlu Ol' gününde Yıldız Holding dünyaya açıldı. Birçok ülkede farklı etkinlikler ve hediyelerle çocukları mutlu etti.

Kurumsal sosyal sorumluluk stratejisinin merkezine çocukları koyan ve bugüne kadar farklı projelerle 2 milyonun üzerinde çocuğa dokunan Yıldız Holding, "Mutlu Et Mutlu Ol" gününde de çocukları unutmadı.

Ülker'in kurucusu merhum Sabri Ülker'in "Herkesin mutlu bir çocukluk geçirmeye hakkı vardır" sözü bu kez tüm dünyadaki 50 bin Yıldız Holding çalışanında yankı buldu. İlk kez Ülker'in 70'inci kuruluş yılında kutlanan "Mutlu Et Mutlu Ol" günü, üçüncü yılında Yıldız Holding'in tüm şirketlerini kapsayan küresel bir sosyal sorumluluk projesine döndü. Her yıl, Kasım ayının üçüncü Perşembe günü kutlanan etkinlikte, bu yıl Amerika'dan Kazakistan'a Çin'den Nijerya'ya uzanan geniş bir coğrafyadaki çocuklara oyuncak ve kitap hediye edildi. Böylece, kurumsal sosyal sorumluluk stratejisinin merkezine çocukları koyan ve bugüne kadar farklı projelerle 2 milyonun üzerinde çocuğa dokunan Yıldız Holding, "Mutlu Et Mutlu Ol" gününde de çocukları mutlu etti.

'MUTLU ETME MUTLU OL GÜNÜ'NDE DÜNYAYA AÇILDI

Bu yıl ilk defa Yıldız Holding'in yurtiçi ve yurtdışındaki tüm şirketlerinde kutlanan "Mutlu Et Mutlu Ol" günü kapsamında Türkiye'deki şirketlerde çalışanlar, çocukları ile birlikte evlerinden kullanılabilir oyuncakları ayırıp holdingdeki toplama merkezlerinde biriktirdi. Şirketler de çalışanlarının getirdiği her oyuncağa bir yeni oyuncak ekledi. Tüm çalışanların katılımıyla paketlenen oyuncaklar Türk Kızılay'ı Ankara Şubesi aracılığı ile çocukları mutlu etmek üzere yola çıktı. Oyuncaklar, başta Irak ve Suriye'den göç eden çocuklar olmak üzere, Kızılay'ın belirlediği çocuklara dağıtıldı.


DÜNYANIN DÖRT BİR TARAFINDA FARKLI ETKİNLİKLER

"Mutlu Et Mutlu Ol" günü, holdingin yurtdışı şirket ve fabrikalarında da benzer etkinliklerle kutlandı. Holding'in İngiltere'deki fabrikalarında çalışanlar kitap toplayıp çocuklara dağıttı. Suudi Arabistan'da çocuklara oyuncak dağıtıldı. Mısır ve Kuzey Afrika bölgesinde ise çocuk hastanelerine bağışlar yapıldı ve şirketlerde eğlenceler düzenlendi. Orta Asya'daki şirketlerde çalışanlar o gün işe çocuklarıyla birlikte gelip, keyifli bir gün yaşadı. Fransa'da çocuklar için oyuncaklar toplandı. New York'taki şirketler çocuklar için yeni kitap ve pijama toplama kampanyası gerçekleştirdi.

ÖZEL ETKİNLİKLE KUTLADILAR

Yıldız Holding, çocuklara oyuncak, kitap ve ürün dağıtmanın yanı sıra, merkez ofis ve fabrikalarında da "Mutlu Et, Mutlu Ol" gününü özel etkinliklerle kutladı. Yıldız Holding'in Çamlıca kampüsünde düzenlenen etkinliğe Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Yönetim Kurulu Başkanı Yardımcısı Ali Ülker ile birlikte pladis CEO'su Cem Karakaş, pladis TR, MENA & CA CEO'su Mehmet Tütüncü, pladis Türkiye Başkanı Mete Buyurgan, Yıldız Holding Global Pazarlama Başkanı Lale Saral Develioğu, pladis Global İnsan Kaynakları Başkanı Erica Coretta, pladis Tedarik Zinciri Başkanı John Titmus, pladis İngiltere ve İrlanda Başkanı Jon Eggleton da katıldı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Yıldız Holding Sabri Ülker Kazakistan Ekonomi Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title