Haberler

İzmir'de İnteraktif Pazarlama Zirvesi

Türk Telekom’un, dijital dönüşümün olanaklarını tüm Türkiye’ye en iyi şekilde sunmak hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda ana sponsor olarak destek verdiği İPZ (İnteraktif Pazarlama Zirvesi) Anadolu etkinliklerinin üçüncüsü İzmir’de gerçekleştirildi.

Türk Telekom'un, dijital dönüşümün olanaklarını tüm Türkiye'ye en iyi şekilde sunmak hedefiyle sürdürdüğü çalışmalar doğrultusunda ana sponsor olarak destek verdiği İPZ (İnteraktif Pazarlama Zirvesi) Anadolu etkinliklerinin üçüncüsü İzmir'de gerçekleştirildi. Dijital yaşamın tüketiciler üzerindeki etkilerinden teknolojik trendlere, internetle hayatımıza giren yeni iş yapış biçimlerinden geleceğin markalarına kadar interaktif pazarlamaya dair her şeyin konuşulduğu zirveye ilgi yoğun oldu.

Türkiye'nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom'un dijital dönüşümün sunduğu avantajların Anadolu'daki şirketlere aktarılmasını desteklemek amacıyla ana sponsorluğunu üstlendiği İPZ Anadolu, yeni markalarla buluşmaya devam ediyor. Bugüne kadar binlerce pazarlama profesyonelini ve yüzlerce konuşmacıyı aynı çatı altında buluşturan ve bu yıl ilki Gaziantep'te gerçekleştirilen İPZ Anadolu etkinliklerinin üçüncü durağı İzmir oldu. İzmir Swissotel Büyük Efes'te düzenlenen ve gün boyu süren İzmir etkinliğinde dijital pazarlama konusunda yaşanan son gelişmeler masaya yatırılırken, uzman konuşmacılar katılımcılara ticareti kökten değiştiren yeni teknolojiler ve geleceğin iş modelleri hakkında en güncel bilgi ve ipuçlarını aktardı.

MMI Türkiye Başkanı ve Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Özen Ocakoğlu'nun 'İzmir Şehir ve Profil Araştırması' açılış konuşmasıyla başlayan etkinlikte, Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü Yücel Yaşar araştırmalarla ilgili bilgi aktardı. Türk Telekom Batı-I Bölge Müdürü Yücel Yaşar, Türk Telekom olarak dijital dünyanın en yeni olanaklarını ve halkın ihtiyaç duyduğu iletişim hizmetlerini ülkemizin dört bir köşesinde en iyi şekilde sunmak için çalıştıklarını söyledi. Yaşar, bu doğrultuda İPZ Anadolu etkinliklerine ana sponsor olarak destek verdiklerini belirterek şöyle konuştu: "Türk Telekom olarak kendimizi, kurumsal müşterilerimizin 'teknoloji ortağı' olarak konumlandırıyoruz. İnteraktif Pazarlama Zirvesi'nin bölgemizdeki KOBİ'ler başta olmak üzere tüm işletmelere değer katacağına; interaktif pazarlama alanındaki fırsatların Anadolu'da doğru bir şekilde anlatılmasının da ülkemizin ekonomik kalkınmasına büyük bir katkı sağlayacağına inanıyoruz."

Türk Telekom Kobi Satış Direktörü Esra Şimşek de, "Yeni Gerçek: Dijitalleşme" başlıklı bir sunum yaptı. Şimşek, dijital dönüşümü ve bu sürecin getirdiği avantaj ve fırsatları anlatırken, bu alanda Türk Telekom'un kurumsal müşterilerine sunduğu yenilikçi çözüm ve servisler hakkında da bilgi verdi.

İnteraktif pazarlama alanındaki gelişmelerin ve en yeni trendlerin, e-ticaretten, reklamcılık ve dijital yayıncılığa tüm ayrıntılarıyla ele alındığı etkinliğe İzmir ve çevresinde faaliyet gösteren şirketler büyük ilgi gösterdi. Cüneyt Devrim, Arzu Küfündür, Hakan Bayülgen, Tunç Günbey, Esin İmer ve Atıf Ünaldı gibi konularında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer aldığı zirvede "Geleceğin büyük markaları internetten doğacak", "Pazarlamanın yapı taşları", "Yeni Gerçek: Dijitalleşme", "İnternetle hayatımıza giren yeni iş yapış biçimleri","İnternette hem marka imajına hem de satış araştırmaya yönelik kampanyalar nasıl yapılır?" ve"Lokasyonbazlı sosyal medya uygulamaları" gibi başlıklar ele alındı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Türk Telekom Yücel Yaşar Türkiye İzmir Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title