Haberler

Kar yağışının etkili olduğu Erzurum'da 3 ilçede okullar tatil edildi

Güncelleme:

Erzurum'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 3 merkez ilçe olan Palandöken, Yakutiye ve Aziziye'de bugün okullar tatil edildi.

Kentte etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Erzurum Valiliği, 3 merkez ilçe olan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve ortaokul ile özel eğitim kurumlarında eğitime bugün ara verildiğini duyurdu.

YAĞIŞ YERİNİ TİPİYE BIRAKTI

Bir süredir soğuk havaların etkisi altında olan Erzurum'da dün akşam saatleri yağmur ve fırtına etkili oldu. Bazı semtlerde binaların çatıları uçarken birkaç ağaç da devrildi. Bir otobüs durağı ve çöp konteynerleri sürüklendi. Büyükşehir belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, devrilen ağaçları kaldırdı. Fırtına ve yağmur sabaha karşı yerini tipi şeklindeki kara bıraktı. Sabah saatlerinde işe gidenler ve okul yolundaki öğrenciler zor anlar yaşadı. Yoğun kar yağışı nedeniyle çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası da yaşandı. Büyükşehir Belediye ekipleri yollarda tuzlama çalışması yaptı.

Erzurum'da 3 İlçede Okullar Tatil Edildi

3 İLÇEDE OKULLAR TATİL

Erzurum'da kar yağışı nedeniyle merkez Palandöken, Yakutiye ve Aziziye ilçelerinde bugün okullar tatil edildi. Kentte etkili olan yoğun kar yağışı, hayatı olumsuz etkiledi. Erzurum Valiliği, 3 merkez ilçe olan Palandöken, Aziziye ve Yakutiye ilçelerindeki ilk ve ortaokul ile özel eğitim kurumlarında eğitime bugün ara verildiğini duyurdu.

Erzurum'da 3 İlçede Okullar Tatil Edildi

Erzurum'da 3 İlçede Okullar Tatil Edildi

Erzurum'da 3 İlçede Okullar Tatil Edildi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Eğitim

Yakutiye Aziziye Erzurum Tatil kar Hava Durumu Eğitim Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Özlem Kılınç Önlü:

Yazıklar olsun bu şehrin yetkililerine çoluk cocugumuzun hayatıyla oynadınız bugün resmen bütün araclar yolda kaldı soğuktan kardan bütün ogrenciler perişan oldu .nasıl bu kadar öngörüsüz vurdumduymaz olabiliyorsunuz çıkın şu halde şu sehirde 5 dakika yürümeye çalışın ama yapamazsınız. ! 12 de okul tatil ederek vicdaninizi mi rahatlattiniz bu kadar çalışan ne yapsın gün ortasında hemde bu kadar eziyeti çektikten sonra ne anlamı kaldı mahvettiniz insanları

1
0
yanıtYanıtla
Özlem Kılınç Önlü:

Yazıklar olsun çoluk çocuğumuzun hayatıyla oynuyorsunuz bu kadar nasıl vurdumduymaz olabiliyorsunuz o koltuklarınizdan kalkın su şehirde beş dakika yürümeye çalışın yapamazsınız Allah sorsun bu kadar çilenin hakkini sizden .meteroloji MEB valilik belediye yetkilileri utanın bu ayıptan

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title