Haberler

Macron'u tüm dünyaya madara etti! İşte yılların kurdu Putin'in orada vermek istediği mesaj

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Moskova'daki görüşmesi dünyanın gündemine oturdu. Putin'in Macron'la tokalaşmaması, basın toplantısı bittikten sonra arkasını dönüp hemen gitmesi dikkat çekti. Bazı kaynaklar Putin'in bu davranışlarının Batı ile arasına koyduğu mesafenin yansıması olduğunu ileri sürdü.

Rusya'nın başkenti Moskova'da gerçekleştirilen Putin - Macron zirvesine, Rus liderin davranışları damga vurdu. Ukrayna krizine diplomatik çözüm bulmak için Moskova'ya gelen Macron, Rus mevkidaşı ile uzun bir masada oldukça mesafeli bir görüşme gerçekleştirdi.

Dünyanın gündemine oturan görüşme! Putin, dikkat çeken davranışlarıyla Macron'a ne mesajı verdi?

DİKKAT ÇEKEN TAVIRLAR SERGİLEDİ

Uzun bir masanın iki ucunda oturan iki liderin görüşmesi 5 saat sürdü. Toplantı sonrasında basının karşısına geçen iki lider açıklamalarda bulundu. Basın toplantısı bittikten sonra Putin'in Macron'a direkt arkasını dönüp gitmesi dikkat çekti. İki liderin arasındaki mesafeye ilişkin basına yansıyan görüntüler, Fransız Twitter kullanıcıları tarafından "Putin'den Macron'a sıcak karşılama", "Sosyal mesafe", "Akşam yemeği başlayabilir", "Saat farkı" şeklinde başlıklarla değerlendirildi. Manşetlere de yansıyan olaya ilişkin Fransız Cnews kanalı "Emmanuel Macron-Vladimir Putin görüşmesi: Yakınlaşmanın devasa masası" başlığını atarken Huffpost "Macron ile Putin'in görüşmesindeki masa dolanmaya değer" ifadesini kullandı.

Dünyanın gündemine oturan görüşme! Putin, dikkat çeken davranışlarıyla Macron'a ne mesajı verdi?

BATI İLE ARASINA KOYDUĞU MESAFENİN ÖZETİ

Dünden beri sosyal medyada ve basında geniş yer bulan iki liderin görüşmesinde, Putin'in tavırları mercek altına alındı. Putin'in Macron'a karşı sergilediği davranışların aslında Batı ile arasına koyduğu mesafenin bir yansıması olduğu ileri sürüldü.

Dünyanın gündemine oturan görüşme! Putin, dikkat çeken davranışlarıyla Macron'a ne mesajı verdi?

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Emmanuel Macron Haberler

500

Yorumlar (16)

Umit Cetin:

cumhurbaşkanımız ve putin batı dünyasına herzamanki ayarını veriyor

263
271
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

Macron dan lisede sınıf başkanı bile olamaz. adam Fransa da nasıl cumhurbaşkanı olmuş şaşılacak durum doğrusu..

315
43
yanıtYanıtla
Halil çağrı Çevik:

Sen kendi ülkene bak süt 15 Tl motorin 15 Tl adama bak ya macron dio

yanıt1
yanıt0
Kurt bey:

Öyle deme PKK lilari kuruyorsun.

yanıt0
yanıt0
Sedat yaşa :

entarasan lanetli ukrayna yaklaşık 500 dünya kupasında finalde zar zor kupayı lanetli Fransadan bugün aldı.çok ilginç ..

20
94
yanıtYanıtla
YYasin Sit:

Macron gibi küresel soytarıların atları artık dünyayı dizayn edemiyorlar, sırıtıyorlar.. Yakın bir gelecekte medeniyet diye önümüze sürülen batı terörist israil abd ab gibi ayaklarıile çökecek.. Bunların sömürgeleri olan tc iran vs rejimler tarih olacak..

8
23
yanıtYanıtla
Hsn:

O dediklerinin kuklası olan sizin gibiler tarih oldu haberin yok

yanıt0
yanıt0
Can :

Avrupadaki gazetelerde bu olayı Putin coronadan çok korkuyor diye servis etmişler. Birileri Türkiye Rusya ile savaşsın diye çok uğraştı, birileri savaşın çıkmasını istiyor

13
0
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Helal len Puti

5
1
yanıtYanıtla
Pan River:

Saygı çok önemlidir saygıyı da herkes hak edemez

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title