Haberler

Yunan bakandan göçmenlerle ilgili küstah paylaşım! Bakan Soylu'yu da etiketledi

Güncelleme:

Son dönemde göçmenlere yönelik şiddet görüntüleriyle tartışma yaratan Yunanistan'da Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis, tekne batması sonucu 100'den fazla göçmeni kurtardıklarını açıklarken, gelişmeyi aktardığı paylaşımında İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu da etiketlemesi tepki çekti. Mitarakis attığı tweet'te Türkiye'ye insan hayatını korumak ve kaçakçılık şebekelerini ortadan kaldırmak için daha iyi bir iş çıkarması gibi küstah bir çağrıda da bulundu.

Ege'deki sosyetenin tatil cenneti Mikonos Adası yakınlarında bir teknenin batması sonucu yapılan operasyonda 108 göçmen kurtarıldı, 4 göçmenin kayıp olduğu belirtildi.

YUNAN SAHİL GÜVENLİĞİ İMDAT ÇAĞRISINA YANIT VERDİ

Sahil güvenlik AFP'ye verdiği demeçte, liman polisinin Türkiye'den gelen ve batmak üzere olan gemiye yardım etmek için üç tekne ve bir römorkör göndererek imdat çağrısına yanıt verildiğini söyledi.

Yunan bakandan göçmenlerle ilgili küstah paylaşım! Bakan Soylu'yu da etiketlediYunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis.

BAKAN SOYLU'YU ETİKETLEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

Bu arada göçmenlere yönelik kurtarma operasyonu ile ilgili bilgi veren Yunanistan Göç ve İltica Bakanı Notis Mitarakis'in attığı tweet'te İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu etiketlemesi dikkat çekti. Mitarakis, Türkiye'ye insan hayatını korumak ve kaçakçılık şebekelerini ortadan kaldırmak için daha iyi bir iş çıkarması gibi küstah bir çağrıda da bulundu.

Yunan bakandan göçmenlerle ilgili küstah paylaşım! Bakan Soylu'yu da etiketledi

MAYIS AYINDA 600 GÖÇMEN YUNANİSTAN'A GİRMEYE ÇALIŞTI

Mayıs ayında Yunan makamları, yaklaşık 600 göçmenin komşu Türkiye'den Ege Denizi'ni geçerek Yunanistan'a girmeye çalıştığını, bunun da bir ay içerisindeki en yüksek rakamı temsil ettiğini söyledi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Yunanistan Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500

Yorumlar (10)

Sadık:

Chpnin dostu Yunan, hiç bir kelime duydunuzmu .

75
157
yanıtYanıtla
Turk Evladi:

CHP nin dostu yunan ise AKP neden yunani kolluyor gocmenleri burda tutup ulkeyi mahvederek

yanıt1
yanıt0
Murat ÇAMUR:

temiz yapıyor yunan doldurdular TÜRKİYE YE Suriyelileri etraf pislikten geçilmiyor derhal gönderilsin şunlar sayın soylu.

125
24
yanıtYanıtla
ErkhaN:

Yunanlar denize dökülmeyi özlemiş anlaşılan Garip göçmenlerle bir de alay ediyorlar

72
39
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Göçmenlerin eline silahı verip EGE de adalara çıkaracaksın burada sizin deyip bıracaksın.

42
13
yanıtYanıtla
Ayaz Karahanlı:

onun yerine süriyeye bırakaydın kendi ülkesine savaşaydı :) adamların ne suçu var

yanıt12
yanıt6
Nahit Büyükdağ:

bakan soylu'nun konuşmaları ufak da olsa işe yaramış görünüyor en azından şimdilik öldürmeden önce yaşatmayı deniyorlar göstermelik olsa da

10
22
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

gömlek değiştiren yunan sevdalıları denize yunanı ancak CHP dökmüştür tarihe bir bakarsanız görürsünüz

5
4
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Banana née en kızıyorsunuzki ? Adamların éline bu kozu veren bizdeki kin, nefret siyasetiyle ırkçılık ve göcmen düşmanlığı yapan siyasetçiler ve onların oyuncağın olan toplumdur.Göçmenleri siyaset malzemesi yapanlar iyi participer, chp'li bazı belediye bsknlaridır

1
1
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Murat çamur, senin Turk asıllı olmadığını, dedelerinin dışardan geldiklerini seni tanıyanlar yorumlarda yazdılar.Bu kaprisin, kin, nefret ve ırkçılığın buradan kaynaklanıyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title