Haberler

Ukrayna'nın, Rus Karadeniz Filo Karargahı'na düzenlediği saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Güncelleme:

Ukrayna'nın, Rusya'nın Sivastopol kentindeki Rus Karadeniz Filo karargahına düzenlediği ve 9 Rus üst düzey komutanın ölümüyle sonuçlanan saldırının görüntüleri ortaya çıktı. Bir cep telefonu tarafından çekilen görüntülerde, yanmakta olan karargah binasına ikinci bir "Storm Shadow" füzesinin isabet ettiği görüldü.

Ukrayna'nın 9 Rus üst düzey komutanın ölümü ile sonuçlanan Rusya'nın Sivastopol kentindeki Rus Karadeniz Filo karargahına düzenlediği saldırının görüntüleri ortaya çıktı.

İKİ STORM SHADOW FÜZESİ İSABET ETTİ

Yeni yayınlanan cep telefonu videosunda yanmakta olan karargah binasına ikinci bir "Storm Shadow" füzesinin isabet ettiği görüldü.

Ukrayna'nın Rus Karadeniz Filo Karargahına 9 komutanın öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

9 KOMUTAN ÖLDÜ, 16 YARALI VAR

Ukrayna askeri istihbarat başkanı Kyrylo Budanov, cuma günü yapılan saldırıda en az 9 üst düzey askerin öldüğünü ve 16 kişinin yaralandığını söyledi. Budanov, yaralananlar arasında General Alexande Romanchuk'un da bulunduğunu ve durumunun ciddi olduğunu söyledi.

Ukrayna'nın Rus Karadeniz Filo Karargahına 9 komutanın öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

KARADENİZ FİLOSU KOMUTANININ ÖLDÜĞÜ İDDİASI

Öte yandan bazı kaynaklar ise Karadeniz Filosu Komutanı Amiral Viktor Sokolov'un da vurulup öldürüldüğünü iddia etti. Fakat söz konusu iddia resmi kaynaklarca doğrulanmadı. Solkolov, filosunun amiral gemisi Moskva'nın Ukrayna Neptün füzesi tarafından batırılmasının ardından bir yıl önce Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından Karadeniz Filo Komutanlığı görevine getirilmişti.

Ukrayna'nın Rus Karadeniz Filo Karargahına 9 komutanın öldüğü saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Cep Telefonu Sivastopol Karadeniz Ukrayna Rusya Politika Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title