Haberler

Tayland'ı sarsan skandal! İş insanı, siyasetçi eşini evlat edindikleri Budist keşişle bastı

Güncelleme:

Tayland'ın Sukhothai kentinde iş insanı Jilted Ti, Demokrat Parti'de siyaset yapan 45 yaşındaki eşini, evlat edindikleri 24 yaşındaki Budist keşişle cinsel ilişkiye girerken yakaladı. İş insanı o anları cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydederken, politikacı kadın yerel medyaya yaptığı açıklamada "Hiçbir şey olmadı, videoda göründüğü gibi değil. Bazı sorunları vardı, bu yüzden sadece birlikte konuşuyorduk" dedi.

Tayland'ın Sukhothai kentinde yaşanan olay ülkede deprem etkisi yarattı. 64 yaşındaki iş insanı Jilted Ti, evlat edindiği 24 yaşındaki Budist keşişle politikacı olan eşini yatakta bastı.

TELEFONUYLA ANBEAN KAYDETTİ

Eve girdiğinde yatak odasından gelen sesleri duyan ve oraya doğru harekete eden Ti, cep telefonunun kamerasını açarak olanları anbean kaydetti.

"SİZ İKİNİZ ÇOK MU MUTLUSUNUZ?"

Yatak odasına daldığında Demokrat Parti'de siyaset yapan eşi Prapaporn Choeiwadkoh'u çıplak halde evlatlığıyla ilişkiye girerken yakalayan iş insanı çılgına dönerek "Siz ikiniz çok mu mutlusunuz?" diye bağırdı.

Tayland'ı sarsan skandal! İş insanı, siyasetçi eşini evlat edindikleri Budist keşişle bastı

İHANET SONRASI KENDİNİ BÖYLE SAVUNDU

Genç keşişle aynı yatakta yakalanan Choeiwadkoh yerel medyaya yaptığı açıklamada "Aramızda bir cinsel ilişki yaşanmadı. Hiçbir şey olmadı, videoda göründüğü gibi değil. Bazı sorunları vardı, bu yüzden sadece birlikte konuşuyorduk ve sonra duş alacaktık" ifadelerini kullandı.

"BU ÇOCUĞUN KARIMI KANDIRDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM"

Eşini yatak odasında basan iş insanı ise "Eşim her zaman çok dindardı. Son zamanlarda genç keşişlerle daha fazla vakit geçirdiğini fark ettim. Perdeler kapalıyken onu bir keşişin kulübesine girerken bile gördüm. Bu çocukla ilgili karımı kandırdığını ve onu baştan çıkardığını düşünüyorum. Geçen yıl bana onun için üzüldüğünü söyledi ve biz de onu kendi oğlumuz olarak evlat edinmeye karar verdik.

Tayland'ı sarsan skandal! İş insanı, siyasetçi eşini evlat edindikleri Budist keşişle bastı

"ONA ALTIN GETİRMİŞTİM"

Telefonuna cevap vermeyince eve erken geldim. Bir şeylerin ters gittiğinden şüphelendim. Onları bir arada bulduğumda o kadar öfkelendim ki, kendimi ihanete uğramış gibi hissettim. Ona altın getirmiştim ve ona birçok hediye vermiştim" dedi.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Tayland 3.Sayfa Dünya Haberler

500

Yorumlar (37)

JY:

DUNYADAKI TUM DINLER INSANLARI SOMURMEK KONTROL ALTINDA TUTMAK ICIN UYDURULMUS YALANLARDIR.

71
315
yanıtYanıtla
Sedat Akkan:

sen normal değilsin bi pisikoloğa görün senin ne olduğun bile belli değil Allah affetsin seni

yanıt130
yanıt37
VATANDAŞ:

Ölünce Semi nereye defnedecekler Müslüman mezarlığına getirmesinler lütfen vasiyet et nüfusa git belirt bunu olur mu lütfen

yanıt78
yanıt16
HACER İlhan:

Dinsiz yine konuşmaya başladı. Sen en kısa zamanda Amerika defol git.

yanıt6
yanıt4
Blackened:

Ateizm havarisi yine ortaya çıktı. Olm uza la uza sana ne dinlerden? Kim neye inanırsa inanır sana ne? Ateist olun ahlakiniz düzgün olur mu diyon ne diyon?

yanıt47
yanıt10
Osman Tecer:

O zaman bir canlı yarat canlıları. bir erkek ve di?iden meydana geldigini ve yaratılı? ?eklini havadaki azot oksijen karbonmonoksit miktarînı gece ve gündüzün olu?umunu milyarlarca yıldızların birbirine nasıl paralel bir ?ekilde milim bile oynamadan döndügünü güne? dünyaya 1 cm. yaklassa hiçbir canlı kalmayacagını vücudundaki organların çalı?ı?ını dü?ünmen lazım veya bunların birini sen yapabilirmisin Allah sana inanç nasip eylesin.

yanıt0
yanıt0
Eroğlu:

Uydurulmuş dinsizlikten daha berbat bir din yoktur zira din bir inanç sistemi ise dinsizlik de bir inanç biçimi olduğuna göre dinsizlik ateizm adındaki bir dindir. Aklın son bulduğu yerde akıl erdilemeyene yok deme çabası ve trajikomik bir inanç vakasıdır

yanıt1
yanıt4
Ozgur Free:

söyleyenin zekasına bakmak lazım...

yanıt0
yanıt0
ekrem celebi :

papazları eledık.budıslerı eledık.hahamları eledık.kesişleri eledık.ımamlarıda eledık.cemaatleri eledık eee bıze kım öğretecek ibadeti..tabııkı beynımız

59
69
yanıtYanıtla
Mustafa Uzun:

Her insan ayrı bir dünya. En mükemmel din İslam dır. İslamiyet ilahi, Budizm ise gayri ilahi bir dindir. Günahlar hatalar bireyseldir İslama mal edilemez.

yanıt63
yanıt7
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title