Haberler

Rüyasında evinin altında gömü olduğunu gören adam, kazdığı kuyuda hayatını kaybetti

Güncelleme:

Brezilya'da rüyasında evinin altında altın gömülü olduğunu gören adam, mutfak zemininde 40 metre derinliğinde bir kuyu açtı. Altına ulaşma uğrana 1 yıl içerisinde birçok kişiyi işe alan ve zor kayaları patlatmak için dinamit kullanan adam, kuyuya inmek için kullanılan halatın kopması sonucu hayatını kaybetti.

Brezilya'da, rüyasında evinin altında altın gömülü olduğunu gören 71 yaşındaki emekli bir adam, mutfak zemininin altında kazdığı 40 metre derinlikteki kuyuya düşerek hayatını kaybetti.

HALAT KOPUNCA HAYATINI KAYBETTİ

Joao Pimenta da Silva, rüyasında bir kişinin kendisine evinin altında altın hazinesi olduğunu söyledikten sonra, mutfak zemininde yaklaşık 40 metre derinliğinde bir kuyu açtı. Silva, kuyuya inmek için kullandığı salıncak koltuğunun halatının kopması üzerine kuyunun içine düşüp hayatını kaybetti.

Rüyasında evinin altında altın gören adam, kazdığı 40 metrelik çukura düşerek hayatını kaybetti

EVİNİN ALTINDA ALTIN GÖMÜLÜ OLDUĞUNU RÜYASINDA GÖRMÜŞ

Komşuları, yaşlı adamın evinin altındaki bölgede altın gömülü olduğunu rüyasında bir kişinin kendisine söylemesinden sonra evinin altın olduğuna inanmaya başladığını ve bu durumu takıntı haline getirdiğini söyledi.

Arnaldo da Silva adlı bir komşu, "Joao, deliği kazmak için bir yıldan fazla bir süre harcadı ve birçok kişiyi kazı çalışmasını yapması için işe aldı. Daha delik sığ olduğunda günde 70 Brezilya Reais'i (11.30 sterlin) ödemeye başladı, ancak ne kadar derine indikçe maliyetler arttı." dedi.

Rüyasında evinin altında altın gören adam, kazdığı 40 metrelik çukura düşerek hayatını kaybetti

Delik kazma işlemi sırasında Joao'nun büyük ve çıkarılması zor bir taşa ulaştığı ve dinamit temin etmeye çalıştığı söylentileri vardı.

Altın kazıcısının ölümüne neden olan trajedi 5 Ocak'ta meydana geldi. Yaşlı adamın kuyuya düşmesinden sonra eve gelen kurtarma ekipleri, kuyuya indiklerinde yaşlı adamın cesedini buldu.

Yerel kaynaklara göre, yaşlı adam kuyudan su ve çamur çıkarma işlemini bitirdikten sonra tam kuyunun ağzında çıkmak üzereyken üzerinde oturduğu salıncak koltuğunun halatını kopması üzerine kuyuya düşüp hayatını kaybetti.

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

Brezilya 3.Sayfa Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (16)

Ahmet AKGÜL:

Her rüya sahih değilki, şeytani rüyalarda var. Rüya ile amel edilmez.

98
11
yanıtYanıtla
ahmet :

Brezilyalı adam, umarım sahih ve amel kelimelerini biliyordur..

yanıt117
yanıt9
Kurt Alperen:

Ahmet: kardeşim,ölmüş olan brezilyalının bu sitedeki türkçe haberi okuma ihtimali nedir de o kelimeleri bilsin.yorumu yapan arkadaş bu siteye giren ve türkçe bilenlere hitaben yapmış olduğu yorum.onlarında ne köyü yarısı bilir ne demek istediğini

yanıt29
yanıt3
Hek Tor:

Lan hem yorum hem de cevapları okuyunca amma güldüm haaaaa... Vallahi Nebati'den bile komiksiniz haaaa.

yanıt20
yanıt7
Hasan Turan:

Ekonomi nedir?

yanıt2
yanıt0
Demir Acer :

Allah akil fikir versin, bazilari niye zok hizli bir sekilde calismadan zengin olma hayelleri kuruyor.

31
1
yanıtYanıtla
Demir Acer :

gomu olsaydi acaba hangi ingilize peskes cekecekti)))) su testisi su yolunda kirilmis

7
12
yanıtYanıtla
TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

:))))))

4
15
yanıtYanıtla
Şenol YILDIZ:

Rüya gerçek olmuş...altın gibi adamdı...

2
2
yanıtYanıtla
Ahmet Cakir:

dayıda hep aşağıya dogru gıtmıs la belkı 1 metre derınde sag sol taraflarda bıyerde nereye gıdıon magmaya mı ulasacan :D

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title