Haberler

Rusya'da 167 kişinin bulunduğu yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

Güncelleme:

Rusya'nın Soçi kentinden kalkan Ural Havayolları'na ait yolcu uçağı, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya acil iniş yaptı. Kazada yaralanan olmazken, uçağın ilk olarak teknik nedenlerden dolayı iniş talebinde bulunduğu belirtildi.

Rusya'nın Soçi kentinden 161 yolcu, 6 mürettebat ile kalkan Ural Havayolları'na ait uçak, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya araziye acil iniş yaptı. Acil inişte yaralanan olmazken uçağın teknik nedenlerden dolayı acil iniş yaptığı belirtildi.

TARLAYA ACİL İNİŞ YAPTI

Rusya'nın Sibirya Federal Bölgesi'ndeki Omsk şehrine gitmek üzere Soçi kentinden kalkan Ural Havayolları'na ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, Novosibirsk bölgesindeki bir tarlaya acil iniş yaptı.

Rusya'da yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

YARALANAN OLMADI

Havayolu şirketinden yapılan açıklamada, "İniş sorunsuz bir şekilde yapıldı. Uçakta 161 yolcu ve 6 mürettebat bulunuyordu, yaralanan olmadı" ifadeleri kullanıldı.

Rusya'da yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

YOLCULAR TAHLİYE EDİLDİ

Rus medyası ise yolcu uçağının ilk olarak teknik nedenlerden dolayı Novosibirsk Havaalanına iniş talebinde bulunduğunu, daha sonra uçağın bir tarlaya indiğini, yolcuların tahliye edildiğini belirtti.

Rusya'da yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

Rusya'da yolcu uçağı tarlaya acil iniş yaptı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Novosibirsk Rusya Soçi Kaza Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title