Haberler

Rus ordusunun tren istasyonunu bombaladığı füzenin üzerine "çocuklar için" yazdığı iddia edildi

Güncelleme:

Rusya'nın gün içerisinde Ukrayna'nın Kramatorsk kentine gerçekleştirdiği saldırıda kan donduran bir detay ortaya çıktı. Patlama sonrası füze enkazını inceleyen ekipler füzenin üzerinde Rusça "çocuklar için" yazdığını saptadı. Yazının Rus ordusu tarafından mı yoksa patlama sonrası bölgede bulunan şahıslar tarafından mı yazıldığı henüz netlik kazanmadı.

Ukrayna, iki Rus roketinin ülkenin doğusundaki Kramatorsk kentinde tren istasyonunu vurduğunu açıkladı. Saldırıda tahliye bekleyen 39 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

ÖLÜ SAYISI 39 OLARAK AÇIKLANDI

Donetsk Valisi, tren istasyonunda tahliye edilmeyi bekleyen binlerce sivil bulunduğunu açıklandı. Bölgeden gelen görüntüler kan dondururken, saldırıda 39 kişinin hayatını kaybettiği ve 100'den fazla yaralının olduğu aktarıldı.

Rus ordusunun tahliye istasyonunu bombaladığı füzenin üzerine 'çocuklar için' yazdığı iddia edildi

FÜZENİN ÜZERİNE "ÇOCUKLAR İÇİN" YAZMIŞLAR

Tren istasyonunun bombalanması sonrası yetkililer füzenin kalıntılarına ulaştı. Füzenin üzerinde bulunan Rusça "çocuklar için" yazısı ise dikkat çekti. Yazının Rus ordusu tarafından mı yoksa patlama sonrası bölgede bulunan kişiler tarafından mı yazıldığı kesinlik kazanmadı.

Rus ordusunun tahliye istasyonunu bombaladığı füzenin üzerine 'çocuklar için' yazdığı iddia edildi

GÖRGÜ TANIĞI DEHŞET ANLARINI ANLATTI

BBC'ye istasyonda gördüklerini anlatan Mook isimli şahıs, bombardıman esnasında istasyonun kalabalık olduğunu vurguladı. Mook açıklamalarının devamında "Sesi duymadan önce hissediyorsunuz, patlama sizi içeriden sarsıyor. Gıda deposundan bir arkadaşımız Ukrayna hava kuvvetlerinin füzelerden birini havada durdurduğunu görmüş" ifadelerine yer verdi.

Rus ordusunun tahliye istasyonunu bombaladığı füzenin üzerine 'çocuklar için' yazdığı iddia edildi

RUSYA SAVUNMA BAKANLIĞI: ASKERİ TEÇHİZATLARI VURDUK

Bombardıman sonrası açıklamalarda bulunan Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov, Ukrayna birliklerine gelen askeri teçhizat ve silahları imha ettiklerini açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Donetsk Halk Cumhuriyeti Vladimir Zelenskiy Vladimir Putin Ukrayna Donetsk Rusya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

bekir yapici:

o kadarda degildir herhalde bence her iki tarafta ve savasin devam etmesini ve ukranyanin bölünmesini isteyen karanlik zihinliler pis oyunlar pesinde diye düsünüyorum

64
14
yanıtYanıtla
Ali Kılıç:

Faşizmin çirkin yüzü hala bu barbarlari destekleyen utanmazlar var

25
9
yanıtYanıtla
Sanane Adımdan :

nasıl bi bomba bu çimen bile yanmamış yerlerde iz yok anlamadım bu işten bişey

13
20
yanıtYanıtla
zübükzade:

Valla böyle yalanı iftirayı kimin yaptığını bilmem ama bu bel altı numaraları yapanlar heryerde var demekki olmayanı olmuş gibi lanse eden o guruh maaleefki var onların ...

26
4
yanıtYanıtla
abdullah aslan:

Ukraynanin savaş Ahlaki yoktur hersey beklenir

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title