Haberler

Putin'den cami ziyareti! Hediye edilen Kur'an-ı Kerim'i alıp İsveç'teki skandala gönderme yaptı

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rusya'daki en eski cami olarak geçen 8. yüzyılda yapılan Dağıstan Derbent'teki Cuma Camiini ziyaret etti. Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutlayan Putin'e Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Putin, İsveç'te aynı gün Kur'an yakılmasına gönderme yaparak "Kur'an-ı Kerim, Müslümanlar için kutsaldır ve diğerleri için de kutsal olmalıdır. Biz başka ülkelerde farklı şekilde davranıldığını biliyoruz. İnsanların dini duygularına saygı göstermiyorlar" dedi.

Rusya devlet başkanı Vladimir Putin, Rusya'daki en eski cami olarak geçen 8. yüzyılda yapılan Dağıstan Derbent'teki Cuma Camiini ziyaret etti. İsveç'te Kur'an-ı Kerim yakıldığı gün gerçekleşen ziyarette Putin, bazı ülkelerde Kur'an-ı Kerim'e yapılan saygısızlığın suç olarak görülmediğine işaret ederek, "Bizim ülkemizde ise bu, hem anayasaya göre hem de ceza kanununa göre suçtur." dedi.

KUR'AN-I KERİM HEDİYE EDİLDİ

Putin, Rusya Federasyonu'na bağlı Dağıstan Özerk Cumhuriyeti'nin Derbent şehrine ziyarette bulundu. Derbent'in tarihi camisini ziyaret eden Putin, Dağıstanlı Müslümanların temsilcileriyle bir araya geldi. Müslümanların Kurban Bayramı'nı kutlayan Putin'e Kur'an-ı Kerim hediye edildi.

Putin'den cami ziyareti! Hediye edilen Kur'an-ı Kerim'i alıp İsveç'teki skandala gönderme yaptı

"İNSANLARIN DİNİ DUYGULARINA SAYGI GÖSTERMİYORLAR"

Putin, hediye için teşekkür ederek "Kur'an-ı Kerim, Müslümanlar için kutsaldır ve diğerleri için de kutsal olmalıdır. Biz başka ülkelerde farklı şekilde davranıldığını biliyoruz. İnsanların dini duygularına saygı göstermiyorlar ve bunun da suç olmadığını söylüyorlar. Bizim ülkemizde ise bu, hem anayasaya göre hem de ceza kanununa göre suçtur. Biz her zaman bu kurallara bağlı kalacağız." diye konuştu.

Putin'den cami ziyareti! Hediye edilen Kur'an-ı Kerim'i alıp İsveç'teki skandala gönderme yaptı

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Dünya

Vladimir Putin Kurban Bayramı Dağıstan Derbent Kurban İsveç Rusya Cami Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (42)

Demir Acer :

Putin adam ya, bunak bidon eline su bile dokemez

202
12
yanıtYanıtla
Adem Gök:

Vay be helal olsun

151
8
yanıtYanıtla
O Z:

Örnek davranış

146
8
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Putin'e yaranmak için din hükümlerini değiştirmeyin. Önce abdest almalı sonra Kurana dokunmalıydı. Kur-an ona muhtaç değil. O kurana muhtaç

24
128
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Bu ne sığ bakış açısı sizin elinize kalan dinsiz gider

yanıt1
yanıt0
Cahit :

Putinin müslüman dublörüdür sorun olmaz:)

yanıt0
yanıt0
sevgitmr:

adam musluman değilki abdest hükmü geçerli olsun adama günah mı var biraz beynini kullan

yanıt1
yanıt0
Celal:

Guzel ve akilli davranis.

134
1
yanıtYanıtla
Halit Alkayış:

Putin güzel bir örnek teşkil etmiştir putin burda teşekkür ediyorum şaçmalanan bencil olan şerefsizce namusuzca kutsal kitabımız dil uzatanlara güzel bir örnek teşkil etmiştir

113
5
yanıtYanıtla
Ahmet Yıldız:

"Putinin Ülkesinde En Az 40 Milyon Müslüman Var.Uzun Yıllar Çeçenlerle Savaştı Rusya Dini Hoşgörü Göstermedi Putin İktidara Geldi Lider Oldu Savaştı Ama Dini Hoşgörü Gösterdi Ve Çeçen Rus Savaşını Bitirdi"

109
8
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title