Haberler

İsveçli gazetecinin sorduğu soruya sinirlenen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, röportajı yarıda kesti

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveçli gazeteci ile söyleşi yaptı. Ancak söyleşinin devamında İsveçli gazetecinin "Türkiye'nin uluslararası suçlular için bir sığınak olup olmadığı" sorusuna sinirlenen Kalın, röportajı yarıda kesti.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İsveç televizyonu SVT'de programa katıldı. Fakat program sırasında yaşananlar yayına damga vurdu.

"KOCA BİR ÜLKEYİ SUÇLAMANIZ KABUL EDİLEMEZ"

Mülakatı yapan gazetecinin Türkiye'nin ciddi suçlular için bir sığınak olup olmadığı yönündeki sorusuna sinirlenen Kalın suçlamaların temelsiz olduğunu belirterek, "Koca bir ülkeyi suçluyorsunuz. Bu kabul edilemez" ifadelerini kullandı.

İsveçli gazetecinin sorduğu soruya sinirlenen Cumhurbaşkanlığı sözcüsü kalın, röportajı yarıda kesti

Kalın, "Farklı bir ajandanız var. Türkiye'nin kokain trafiği için bir merkez olduğunu söyleyerek temelsiz suçlamalarda bulunuyorsunuz. Bunlar PKK sözleri, bunlar FETÖ sözleri. Bu dürüst gazetecilik değil" diye konuştu.

RÖPORTAJI YARIDA BIRAKTI

İsveçli gazetecinin Türkiye'de mafya ve uyuşturucu ticareti konulu sorularına devam etmesi üzerine soruları 'gülünç' olarak niteleyen Kalın, yayının kesilmesini isteyerek röportajı yarıda bıraktı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

İbrahim Kalın Haberler

500

Yorumlar (16)

Zeki Anti:

İşte cehape'nin söylemesi için nerelerden emir aldığının bir göstergesi daha. Aynı cehape gibi suçlamalarda bulunuyor. Zaten bu cehape bu ülkeye hiçbir şekilde fayda getirmeyeceğini herkes de biliyor. Gelince yapacağız dedikleri hiç bir şekilde yapmayacaklar görürsünüz.

775
513
yanıtYanıtla
Ivan Pert:

Sen gibiler akepe zihniyeti olduktan sonra ülke bir santim ileri gitmez

yanıt7
yanıt2
UĞUR ÖNÜT:

Kılıçdaroğlu gibi ortaya delil koymadan suç iddialarında bulunan okyanus ötesi entrika kumpasçıları :(

650
404
yanıtYanıtla
Mustafa tokat:

Biz uyuşturucu ticareti yapmıyoruz. Korona aşıları ve kitleri gönderiyoruz dünyaya. Utanmaz İsveçliler. Keşke sizde biraz yardımsever bir ülke olsanız…

696
209
yanıtYanıtla
corci:

troller ironiyi anlayamayıp beğenmiş, ne güldüm la

yanıt4
yanıt3
Serdar Tatlı:

Mutlu musun Sayın Kılıçdaroğlu sayenizde düşmanlarımızın yapmadıklarını siz muhalefet olarak yaptığınız bu laflar bu oyunlar hep sizin başınızın altından çıktı farkında mısınız umarım rahat uyuyorsunuzdur gece uyurken

226
200
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

Söyleşiyi terk etmek soruya yanıt olmaz. O iftira dediğiniz şeyin öyle olmadığını ispatlayacaksın kardeşim .

223
189
yanıtYanıtla
UĞUR ÖNÜT:

Hadi canım ! Ne zamandan beri asılsız iddialar suç isnad edilen tarafından ispat ediliyor !? Saçma !

yanıt126
yanıt109
Serdar Tatlı:

O kadar yazık ki insanın kendi muhalefetinin bu ülkeyi bu şekilde suçlu olması bu tarz ülkelerin önünü açmaktadır yazıktır günahtır ak Parti gider gelir CHP esas olan ülkedir ülke bu adam bu soruyu soruyorsa suç muhalefetindir muhalefetin algı oyunlarıdır

222
162
yanıtYanıtla
KARAYEL:

keske kesip atacagina cevaplasan, tepki ile insanlarin kafasinda daha cok soru isaretleri belirleniyor.

195
106
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title