Haberler

İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e "Yeni bir katliama hazır ol" mesajı

Güncelleme:

Rusya'da 139 kişinin öldüğü kanlı saldırıyı gerçekleştiren 4 kişi tutuklanırken, teröristlerin sorgusu sırasında çekilen işkence görüntüleri sonrası DEAŞ'tan yeni bir açıklama geldi. "Putin dahil tüm zalim Ruslara tehdit" başlığı ile yapılan paylaşımda "Evet! Çok ağır, ölümcül, kanlı, yakıcı ve yıkıcı darbeler. Allah'ın izniyle bir katliam bekliyoruz. Çok yakında" ifadeleri yer aldı.

Rusya'da bir konser salonunda en az 139 kişinin katledildiği son yirmi yılın en ölümcül iç saldırısının ardından, şüphelilerin mahkeme görüntüleri, işkenceye maruz kaldıkları iddialarını gündeme getirmişti. İşkence iddiaları ile ilgili Rusya sessizliğini korurken DEAŞ'tan Rusya'ya yeni bir tehdit geldi.

RUSYA LİDERİ PUTİN'İ AÇIK AÇIK TEHDİT ETTİLER

"Putin dahil tüm zalim Ruslara tehdit" başlığı ile yapılan paylaşımda "Dikkat edin, rehin tutulan kardeşlerimizin intikamını alma fırsatımızın olmadığını düşünmeyin" denildi.

İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e 'Yeni bir katliama hazır ol' mesajı

"ÇOK YAKINDA YENİ BİR KATLİAM BEKLİYORUZ"

Tehdit mesajında "Evet! Çok ağır, ölümcül, kanlı, yakıcı ve yıkıcı darbeler. Allah'ın izniyle bir katliam bekliyoruz. Çok yakında" ifadelerine yer verildi.

İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e 'Yeni bir katliama hazır ol' mesajı

DÜNYA BASININDA GENİŞ YANKI UYANDIRDI

Newsweek bu paylaşımı "IŞİD Putin'e Yeni Tehdit' başlığı ile okurlarına duyurdu. Daily Mail ise 'Putin'i ve Rusları 'katletmekle' tehdit ediyor" manşetini attı. Bir başka İngiliz gazetesi Daily Star "DEAŞ, Putin'e 'katliam beklemesini' söyledi' dedi. Mirror ise "DEAŞ, Putin'i 'kanlı' intikam almakla tehdit ettiği bildirildi" dedi.

İşkence görüntüleri ortalığı karıştırdı! DEAŞ'tan Putin'e 'Yeni bir katliama hazır ol' mesajı

NE OLDU?

Rusya'nın başkenti Moskova'da "Crocus City Hall" adlı konser salonunda 22 Mart akşamı silahlı kişilerce terör saldırısı düzenlenmişti. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, saldırganların otomatik silahlarla salonda rastgele ateş açtıkları görülmüştü.

Rusya Soruşturma Komitesi saldırıda 139 kişinin hayatını kaybettiğini duyurmuş, olayda yüzden fazla yaralı olduğu açıklanmıştı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, saldırıyı düzenleyen 4 teröristin de içinde olduğu 11 kişinin yakalandığını bildirmişti.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Dünya

Rusya Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (66)

YİĞİT TÜRKALP:

deaş kim? ABD nin paralı katilleri.....

1378
51
yanıtYanıtla
Samarpan Bhav:

Tamamen herkesin inanmak istediği bir saçma. Bunlar selefi işte...bildigin bir müslüman grubu. Türkiyedende giden cok olmuştu. Amerikadan birilerimi söyledi sende katıl diye?

yanıt39
yanıt231
man over:

Samarpan çok safsın yada öyle davranıyorsun.Amerika bu coğrafyada hristiyan bir terör örgütü yaratsa sence katılan olur mu ? Tabiki müslümanız diyecekler.Filistindeki müslümanları öldüren israile karşı durmak yerine rusyaya saldırmaları bile müslüman olmadıklarını gösteriyor.

yanıt276
yanıt17
Alperen:

Allah'ın izniyle diyebiliyor Rabbim hiçbir masumun öldürülmesine razı olurmu inançlı bir müslüman dini dili ve ırkı ne olursa olsun masum insanları öldürebilirmi bunlardan Allah'dan korkmayan caniler bunların yaptığının israilin filistinde yaptığı katliamdan ne farkı var Allah bunları bildiği gibi etsin çoluk çocuk demeden öldürdüler.

1114
32
yanıtYanıtla
Sahi :

zaten müslüman degiller

yanıt247
yanıt15
Yusuf GÜÇLÜ:

Daes müslüman değildir. Aksine müslümanlarin savasmasi gereken bir terör örgütüdür. Şunların tipine hareketlerine bakan müslüman olurmuya. İsrail'in Amerika'nın has adamlaridir daes

896
31
yanıtYanıtla
erkan yüksel:

maksat rusyayı ve putını meskul etmek..demekkı amerıka ve ısraıl bır yere daha dalacak..

651
18
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

olması gerekeni yapmış az bile yapmışlar işkencenin en alasını yapacaksın sivil masumları katleden bu aşağılıkların yaşama hakkı olamaz.

505
16
yanıtYanıtla
Karakutu:

Amerika simdide deasi rusyanin basina edecek desene.

330
9
yanıtYanıtla
Ayşegül Öztabak:

insanoğluna rahatlık yokmu sizin gibi celatların yüzünden dünya çekilmez oldu. Masum insanlardan ne istiyorsunuz her kesime bu sorum. gazze öyle rusya öyle ukrayna öyle bu nedir nasıl bir mahlukatsınız. koskoca dünyaya sığmıyormusunuz.

322
3
yanıtYanıtla
Tüm 66 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title