Haberler

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler

Güncelleme:

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ABD'den ilk açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, "Görüntüler çok korkunç ve izlemesi zor. Düşüncelerimiz bu çok korkunç silahlı saldırının kurbanlarıyla birlikte olacak. Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı. Şu anda Ukrayna'nın ya da Ukraynalıların silahlı saldırıya karıştığına dair bir belirti yok." denildi.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki bir AVM'ye düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ABD'den açıklama geldi. Saldırıda Ukrayna'nın bir parmağının olmadığını ifade eden ABD'li yetkililer, "Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı." ifadelerini kullandı.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

AVM'DEKİ KONSER SALONUNA SİLAHLI SALDIRI

Moskova'nın "Crocus City Hall" adlı konser salonuna düzenlenen saldırıda, en az 3 kişi oldukları belirtilen silahlı kişiler etrafa ateş açtı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, saldırı sonucunda ölü ve yaralıların olduğu görüldü. Konser salonunun yer aldığı binada yangın da çıkarken olay yerine çok sayıda güvenlik gücünün sevk edildiği bildirildi. Saldırıda ilk belirlemelere göre en az 14 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

BEYAZ SARAY: ZOR BİR GÜN OLACAK

Saldırı sonrası ise ABD'den ilk açıklama geldi. Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada "Görüntüler çok korkunç ve izlemesi zor. Düşüncelerimiz bu çok korkunç silahlı saldırının kurbanlarıyla birlikte olacak. Bu, zor bir gün olacak. Amerikalılar kalabalıktan kaçınmalı." ifadelerine yer verildi.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin sözler

UKRAYNA PARMAĞI ŞÜPHESİNE İLİŞKİN AÇIKLAMA

Açıklamada ayrıca "Şu anda Ukrayna'nın ya da Ukraynalıların silahlı saldırıya karıştığına dair bir belirti yok." ifadesi de dikkatlerden kaçmadı.

ABD'den Moskova'da konser salonuna düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin ilk sözler

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Beyaz Saray Moskova Ukrayna Sözler Saray Rusya Güvenlik Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (14)

Snn Aksu:

Amerika yapmadiysa bende birşey bilmiyorum

105
9
yanıtYanıtla
Medem:

Tabii olmaz Büyük Şeytan Sen varken Ukrayna'nın parmağına ne gerek var Bir taziye geçmiş olsun bile demeye gerek duymuyor

yanıt6
yanıt0
Serhat Soydaş:

Deaş amerikanın çocuğu mu hem seviyor hem dövüyor.Arada bir ödev veriyor.

yanıt19
yanıt0
sade vatandaş:

bu saldırı rusyanın ukraynaya saldırısıyla ilgili olabilir

29
6
yanıtYanıtla
sinan çayırcı:

Ülkemizde de böyle kahpece saldırılar olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum! Silahsız insanlara kahpece saldırılar konusunda korkak İsrail çok hünerli .

10
0
yanıtYanıtla
hikmet yaşar:

bu iş de yüzde yüz Amerika ve uğrananın parmağı var bana göre putin Ukrayna'ya yı nükleer füze ile vurması lazım

1
3
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Amerika milletin aklıyla dalga geçiyor . Birde suçu Deaş a atarak müslümanlarıda suçlu göstermeye çalışıyor . Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış derler . Suçlu Amerika gibi duruyor

3
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Teröristleri yönlendiren , destekleyen kim acaba..

2
1
yanıtYanıtla
Mustafa Gabbaz:

Nerede kan göz yaşı katliam soykırım varsa ABD kesinlikle oradadır.

3
0
yanıtYanıtla
Marko Apostolidis:

abd neden kınıyor? abd kesinlikle sütten çıkmış beyaz kaşık degil. sussaydı takdir ederdim.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title