Haberler

ABD'den Japonya'ya giden uçağın tekerleği, kalkıştan bir kaç saniye sonra düştü

Güncelleme:

Amerika Birleşik Devletleri'nden Japonya'ya gitmek üzere havalanan bir uçağın tekerleği düştü ve otomobillere hasar verdi. Uçak, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na acil iniş yapmak zorunda kaldı. Acil servis ekipleri, uçağın güvenli bir şekilde iniş yaptığını belirtti. Düşen tekerlek, San Francisco Uluslararası Havalimanı'ndaki otoparkta bulunan otomobillerin üzerine düştü. United Airlines, uçakta 235 yolcu, 10 kabin memuru ve dört pilotun bulunduğunu açıkladı.

Amerika Birleşik Devletleri San Francisco'dan Japonya'ya gitmek için havalanan uçağın bir tekerleği düştü. Düşen tekerlek üzerine düştüğü otomobilleri kullanılmaz hale getirdi.

Uçak, Kaliforniya'daki Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı.

Uçak, Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na iniş yapmadan önce acil servis ekipleri pistte hazır bulundu. Ekipleri uçağın hiç bir sorun yaşamadan piste güvenli bir şekilde iniş yaptığını açıkladı.

Pistin ortasında durmayı başaran uçak ekipler tarafından çekici ile pistten çekildi. Uçaktan düşen tekel San Francisco Uluslararası Havalimanı'ndaki otoparkında bulunan otomobillerin üzerine düştü. çekilen fotoğraflar otomobillerin gördüğü hasarı gözler önünde serdi. Bir otomobil tamamen kullanılmaz hale geldi.

Olay ile ilgili United Airlines şunları söyledi: "Uçak San Francisco'dan kalkıştan sonra bir lastik kaybetti ve Kaliforniya'daki Los Angeles Uluslararası Havalimanı'na iniş yapmak zorunda kaldı. Ekibimiz hızlı bir şekilde bu akşam yolcuları Osaka'ya götürecek yeni bir uçak ayarladı.

"Uçağı sorunsuz bir şekilde indirmeyi başaran için pilotlarımıza ve kabin ekibimize mesleki yaklaşımları için minnettarız."

United, uçakta 235 yolcu, 10 kabin memuru ve dört pilotun bulunduğunu söyledi.

Uçuşun kalkış videosu, uçağın kalkıştan sadece birkaç saniye sonra sol taraftaki ana iniş takımı montajındaki altı lastikten birini düştüğünü gösterdi.

United, uçağın eksik veya hasarlı lastikle güvenli bir şekilde iniş yapabilecek şekilde tasarlandığını söyledi.

ABD'den Japonya'ya giden uçağın tekerleği, kalkıştan bir kaç saniye sonra düştü

ABD'den Japonya'ya giden uçağın tekerleği, kalkıştan bir kaç saniye sonra düştü

ABD'den Japonya'ya giden uçağın tekerleği, kalkıştan bir kaç saniye sonra düştü

ABD'den Japonya'ya giden uçağın tekerleği, kalkıştan bir kaç saniye sonra düştü

Haberler.com / Abdullah Teymur - Dünya

San Francisco Uluslararası Havalimanı Los Angeles Uluslararası Havalimanı Amerika Birleşik Devletleri United Airlines San Francisco Acil Servis Japonya Havacılık Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title