Haberler

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan'ı sonra kendini vurdu

Güncelleme:

Dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelen Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde nefes kesen anlar yaşandı. Müjgan, annesinin yanına gitmek isterken yıllardır aşık olduğu Burhan tarafından vuruldu. Müjgan'ın hayatına kasteden Burhan, daha sonra da kendisini vurdu.

Başrollerinde Demet Özdemir ile İbrahim Çelikkol'un rol aldığı ve TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi dün akşam 22. yeni bölümüyle ekrana geldi. Zeynep ve Mehdi'nin aşkını konu alan dizinin dün akşamki bölümünün final sahnesinde herkesi şoke eden bir olay yaşandı.

ÖNCE SEVDİĞİ KADINI SONRA KENDİSİNİ ÖLDÜRDÜ

Yıllardır aşık olduğu ancak kavuşamadığı Burhan'dan kaçmak için Erzurum'daki annesinin yanına gitmek isteyen Müjgan, otobüse binmesine dakikalar kala vuruldu. Müjgan'ın Erzurum'a gideceğini öğrenen Burhan, otogarda önce sevdiği kadını kalbinden vurdu sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

Dizide Müjgan'ı oynayan Zeynep Kumral ve Burhan karakterini canlandıran Teoman Kumbaracıbaş'ın Doğduğun Ev Kaderindir'e veda edip etmeyeceği yeni bölümle belli olacak.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

"KADINA ŞİDDETE HAYIR"

Dizinin son sahnesinde ise kadına şiddet haftasına dikkat çekilerek "Kadına şiddet haftasından artık hiçbir kadın ölmesin... Hayatını kaybeden bütün kadınlara annelerini kaybeden evlatlara ve kızlarını kaybeden bütün annelere... Kadına şiddete hayır" ifadeleri yer aldı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Zeynep'in eski acıları Mehdi'nin kapısına getirdiği Bayram ile tekrar su yüzüne çıktı. Ancak Zeynep artık eski Zeynep olmadığı ve kendi elleriyle kurduğu hayatına sahip çıkmak istediği için yıllarca hem kendisine hem de annesine eziyet eden babasını hayatından çıkardı.

Doğduğun Ev Kaderindir'de yürek sızlatan sahne! Burhan önce Müjgan sonra kendini vurdu

Barış'a ilk gördüğün andan beri takıntılı olan Mehdi'nin kıskançlığı Zeynep'e zor anlar yaşattı. Öte yandan Cemile ve Nuh yeni bir hayata başlarken Müjgan'da aşık olduğu Burhan'ın öfkesinden korktuğu için Erzurum'daki annesinin yanına gitmeye karar verdi. Ancak otogarda Cemile ve Nuh ile sohbet eden Müjgan karşısında Burhan'ı görünce büyük bir şok yaşadı. Gözü dönen Burhan, herkesin içinde önce Müjgan'ı vurdu sonra silahı doğrultarak kendini vurdu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İbrahim Çelikkol Demet Özdemir Erzurum Haberler

500

Yorumlar (17)

danu:

çok iyi örnek oldunuz heleki kadın cinayetleri ve şiddetinin tavan yaptığı dönemde

8
0
yanıtYanıtla
AY YILDIZ:

BU SAÇMA DİZİLERDEN FAYDA YOK!

5
0
yanıtYanıtla
oz:

kadına şiddeti çok normal bir şey gibi tv''de gösterip hatta kadın cinayetini tüm detayları ile tv''ye taşıyıp sonra yazıyla ''kadına şiddete hayır'' diyemezsiniz! suça ortak oluyorsunuz, hata yapıyorsunuz!

5
0
yanıtYanıtla
vicdan:

bu dizide herşeyden önce zeynep in, öz annesi olan sakinenin etkisi altında kalmaması için diziden biran önce çıkarılması gerekir, çünkü çok ezik karakterli bir kişilik ve kızını baskıyla hep kötü yönde etkiliyor. sinsice kızının arkasından mehdiyle oyunlar çeviriyor ve kızını zor durumlara sokuyor. zeynep in mutlu ve huzurlu olması için mehdi den uzaklaşması gerekir. yoksa sonu kötü olacak.

1
3
yanıtYanıtla
of ya:

Allah cezanızı versin bu kadar kolay demi öldürmek sonra niye bu cinayetler oluyor hiçmi iyi örnek olmazsınız

4
0
yanıtYanıtla
Melisa çok şaştı:

İşte topluma kötü örnek bir sahne daha şaşırmadım

4
0
yanıtYanıtla
NİL:

KADINA ŞİDDETİN BU KADAR ARTTIĞI BİR DÖNEMDEYİZ. KEŞKE HİKAYESİ BİTEN BU KARAKTERLERİ BAŞKA BİR KONUYLA DİZİDEN ÇIKARSALARDI. . . . .

3
0
yanıtYanıtla
Melisa çok şaştı:

Topluma çok kötü örnek intihar etmeyi özendirmiş

3
0
yanıtYanıtla
Tnc:

Şiddeti dizilere konu ettiğiniz sürece, potansiyel kişiler cesaret alır. Dizide mesaj vermekle şiddet bitmez. Gerçek hikaye diyerek bütün Yeşilçam film konuları bir dizi karakterine yaşatılıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Ayşen:

Kadına şiddette hayır

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title