Haberler

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

Güncelleme:

Ailesiyle içinde olduğu ticari taksi başka bir arabayla çarpışarak takla atan tiyatro ve dizi oyuncusu Sefa Zengin, diğer otomobil sürücüsünün şiddetinden son anda kurtuldu.

Tiyatro ve dizi oyuncusu Sefa Zengin eşi Figen (47) ve 8 yaşındaki kızları İlayda ile birlikte tatilini geçirdiği Muğla'nın Datça ilçesinden Namık Mersin'in (56) kullandığı 48 T 5046 plakalı ticari taksi ile İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Bornova ilçesi İstanbul Caddesi'nde ilerleyen Mersin'in kullandığı taksi, Cengizhan Caddesi kesişimindeki ışıklı kavşakta E.A idaresindeki 64 AY 360 plakalı otomobille çarpışarak devrildi. Kaza sonrası zerzenişte bulunan oyuncu, karşı aracın sürücüsü tarafından darp edilmeye çalışıldı.

OYUNCU VE AİLESİ HASTANEYE KALDIRILDI

Sürücülerin yaralanmadığı kazada, Sefa Zengin ile birlikte eşi Figen ve kızı İlayda yaralandı. Yaralılar, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Sefa Zengin ile kızı İlayda'nın hayati tehlikelerinin bulunmadığı, eşi Figen Zengin'in ise müşahede altında tutulduğu öğrenildi.

Kaza sonrası Bornova Polis Merkezi Amirliğine götürülen her iki sürücü de ifadeleri sonrası serbest bırakıldı.

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

"BENİ DARP ETMEYE ÇALIŞTI"

Kaza sonrası kendisinin ve şoförün emniyet kemerini çözerek araçtan çıktığını ve olayın şokuyla "Kim bu arabanın sahibi? Bu kadar hızlı kullanıyor." diye serzenişte bulunduğunu dile getiren Zengin, bunu üzerine diğer otomobilin sürücüsünün kendisine hücum ederek darp etmeye çalıştığını ileri sürdü.

Zengin, "Eşim ve çocuğum yerde yatarken üzerime yürüyen ve beni darp etmeye çalışan bu sürücüden şikayetçi oldum. Çok şükür bende ve kızımda önemli bir şey yok. Biraz eşimde sıkıntı var ama inşallah o da atlatacaktır." ifadesini kullandı.

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

"BÜYÜK BİR KAZAYI UCUZ ATLATTIK"

Verilmiş sadakamız varmış, büyük bir kazayı çok ucuz atlattık." dedi. Ticari taksi şoförünün çok dikkatli olduğunu ve kurallara uyduğunu belirten Zengin, "Yol boyunca da güven içinde seyahat ettik. Ancak İzmir'e geldiğimizde Bornova'yı da çıkarken çok büyük bir hızla yan yoldan gelen bir otomobil bizim bulunduğumuz araca iki kapının ortasından çarptı. Çarpmanın etkisiyle bizim bulunduğumuz araç takla attı. Emniyet kemerlerimiz de takılıydı. Hiç bir otomobil sürücüsü bu kadar hızlı gitmemeli." diye konuştu.

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

Dizi Oyuncusu Sefa Zengin ve Ailesi Kaza Geçirdi

Kaynak: AA / Magazin

Sefa Zengin Bornova İzmir Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (11)

oktay:

bumu unlu hıc tanımıyoruz fgr herhalde :)))))))))))

0
3
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

BU ARAÇ !!!!!! ŞU ANDA EN ÇOK SATAN ARAÇLARDAN BİRİ AMA BİR O KADAR DA BÖYLE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZRE SIKINTILI , DOĞRUMUDUR DEĞİLMİDİR BİLMİYORUM AMA AMERİKAYA GİRİŞİNİN YASAK OLDUĞU SÖYLENİYOR DOĞRU İSE .

1
1
yanıtYanıtla
datca dan dacia ile:

Araç görevini yapmış içindekileri korumuş zaten görüntülerde yolcu bölmesinin zarar görmediği anlaşılıyor. Amerika meselesi ise reanult grubunun ki nerdeyse tüm araçları euroncap tan 5 yıldızlıdır, amerikada faaliyet göstermemesi sebebiyle sokaklarında görünmediğinden milletin düz mantık uydurduğu bir çıkarımdır.

yanıt0
yanıt0
isim:

datça dan istanbul a taksiyle mi

1
1
yanıtYanıtla
Hep yek:

Kedi kişi niyetine

0
1
yanıtYanıtla
Serdar:

Ne alaka

0
1
yanıtYanıtla
Saim:

Ne ayaksınız lan siz her yere maydanoz oluyorsunuz

yanıt0
yanıt0
zz ebani:

Allah rahmet eylesin,,hevla yicekmiyiz.

0
0
yanıtYanıtla
egeli:

avrupada oldugu gibi turkiyedede aynı tırafik kanunu uygulanmalı kaza sonrası kavga eden ve dövüsen söför cezalandıtılıyor ve her hakkını kaybediyor

0
0
yanıtYanıtla
Yalan soyleme mahmut:

Gecmis olsun guzel dostum

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title